Ljubavni horoskop do 11. septembra - iKragujevac


Ljubavni horoskop

Vaš ubavni horoskop do 11. septembra 2016. godine.

OVAN
Primećujete izvesne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, te povremeno delujete zabrinuto i zbog različitih nesporazuma koji postoje u Vašem ljubavnom životu. Ipak, svaki problem ima dobro rešenje i predstavlja poučno iskustvo. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života. U naletu strasti ili dilema, širom otvorite svoje oči i zagledajte se u svoje srce. Ljubav ima najjaču snagu, ako ste dovoljno iskreni i verujete u svoja osećanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Od 17. septembra, očekuje Vas ljubavni zanos. Zajednička sreća, je najbolji podsticaj za sve buduće planove. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom.

BIK
Na sreću pronalazite emotivnu inspiraciju na različitim stranama i delujete zadovoljno u nečijem prisustvu. Novi izazovi u Vama pokreću neke skrivene emotivne želje i potisnuta maštanja. Ne krijete da imate velika očekivanja pred voljenom osobom. Osećate potrebu da ostvarite kompletno zadovoljstvo ili da promenite ustaljeni ritam u odnosu sa voljenom osobom. Mnoge stvari vidite drugačijim očima. Zajedničko poverenje predstavlja veliko zadovoljstvo, tako da novi događaji i ljubavna dinamika najavljuju pozitivnu prekretnicu. Rado se odazivate na brojne pozive i uživate u društvu »odabranih osoba«. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam neki »čarobni susreti« i nova romansa. Učinite sve što je potrebno, da uvaličate zajedničko zadovoljstvo i sreću. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa Ovnom, Vagom, Rakom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 3, 8, 10, 12, 14. i 15. septembra. Izbegavajte konflikte sa Lavom, Bikom, Devicom i Blizancima.

BLIZANCI
U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 1, 4, 5, 8, 9, 13. i 14. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.

RAK
Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ovnom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Škorpionom, Jarcem, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 1, 5, 8, 13. i 15. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom.

LAV
Ponekad želite da prikrijete svoja intimna osećanja ili tajne namere u ljubavnom životu, zbog toga umete da zbunjujete svoju okolinu i to najčešće kroz promene u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos. Ako priželjkujete strasnu avanturu, ništa Vas neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri, stoga nemojte prekoračiti »pravila« u zajedničkom životu. Igra zavođenja može da Vas inspiriše na niz velikih i pozitivnih promena, važno je da verujete u svoja osećanja i nečiju emotivnu naklonost. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Usmerite svoje misli i osećanja u pozitivnom pravcu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom, Vagom, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.

DEVICA
U novim događajima koji obeležavaju Vaš ljubavni odnos, često kao da idete za korak ispred svog partnera. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nema razloga da skrivate svoja osećanja i potrebe. Budite dovoljno oprezni, neko može da razotkrije Vaše tajne planove. Nedostaje Vam emotivna podrška, što dodatno utiče na Vaše raspoloženje. Ukoliko Vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti dosta energije kako biste balansirali na dve strane. Ipak, pre ili kasnije nekom morate dokazati koliko Vam je stalo do zajedničke sreće. Ako ste mladi ili slobodni, Vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe. Možda još uvek niste sigurni u svoja osećanja ili u konačan izbor partnera, nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neki tragovi prošlosti. Pihvatite nove ljubavne događaje i prilike. Možda još uvek ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom.

VAGA
U zavisnosti od situacija u kojima se nalazite uglavnom vodite aktivan društveni život i često se nalazite u prilici da ostvarite neke nove ili ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. U naletu strasti ne želite da se emotivno vezujete ili birate smišljene izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u određenim situacijama. Mimo svoje volje ponavljate »poznate greške«. Iznenadni impuls Vas navodi na pogrešno ponašanje, što dodatno otežava ljubavni dijalog. Greške koje se dešavaju treba ispraviti bez dramatičnog prizvuka i suvišnih reči. Nema razloga da komplikujete svoj ljubavni odnos ili da iskušavate nečije emotivno poverenje. Važno je da svoje misli ili osećanja, usmeravate ka osobi koja pravilno razume Vaše potrebe i slabosti. Ako ste mladi ili slobodni, uporno pokušavate da ostvarite emotivnu vezu sa osobom koja ima drugačije afinitete. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13. i 14. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Škorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima. Budite oprezniji: 1, 8, 9. i 15. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Vagom, Vodolijom i Ovnom.

ŠKORPIJA
Uviđate da sreća koju osećate uz nekog iznenada deluje kao »promenljiva« kategorija, ali svakako i dostižna. Pažljivo analizirate svog partnera i ljubavni život i pronalazite različite, ponekad i suprotne odgovore. Priželjkujete više emotivne pažnje i nežnosti kako biste osetili pravi ljubavni zanos. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prekoračite neke svoje »zacrtane granice«. U traganju za određenom osobom i novom romansom, shvatićete da je sreća na Vašoj strani. Veština ljubavnog zavođenja proizilazi iz zajedničke inspiracije, dovoljno je da osetite »magičnu energiju« u nečijem prisustvu. Uvek postoje dobre ideje, kojima možete da iznenadite voljenu osobu. Važno da podstičete svoju maštu i da imate pravi podsticaj. Pokažite svoje dobre strane i da se razlikujete od drugih. Sve je lakše ili bolje, kada se situacije rešavaju po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavne avanture mogu delovati kao »privremena zamena« za neke neispunjene želje. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Škorpionom, Jarcem i Vodolijom. Budite oprezniji: 2, 5, 6, 10, 11, 12. i 14. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Devicom, Ribama, Ovnom i Strelcem.

STRELAC
Zahvaljujući novim i prijatnim dešavanjima u svom privanotm životu zračite pozitivnom energijom i neko pobuđuje Vašu emotivnu pažnju. Takodje, zbog novih prilika ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje emotivne namere, potrebno je da složite sve kockice u »ljubavni mozaik«. Vi ste osoba koja u ljubavnom odnosu, voli da oseti potpunu sigurnost i predavanje bez ograničavanja. Na sreću, dovoljno ste vešti da ostvarite svoje planove. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugačijim očima, što deluje podsticajno na zajednički život. Znaci pažnje ili nežnosti učvršćuju ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, potrebno je da prevaziđete svoju emotivnu dilemu. Sreća je dostižna i proizilazi iz zajedničkih bliskosti, neko će Vam pokaziti da postoji lepši i srećniji pogled na svet koji Vas okružuje. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 3, 5, 10, 11. i 15. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom i Jarcem.

JARAC
Povremeno prolazite kroz odredjene faze lične i emotivne nesigurnosti, zabrinuti ste zbog nečijih postupaka ili reči. U ljubavnom životu više Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj nostalgičnog raspoloženja. Nalazite se u neskladu između ličnih želja i mogućnosti koje Vam se nagoveštavaju. Pokušavate da ostvarite porodičnu harmoniju i da poboljšate ljubavni dijalog. Ponekad nije lako razumeti partnerove misli i osećanja, ali to nije od presudnog značaja za zajedničku sreću. Važno je da postoji obostrano poverenje i sklad u ljubavnom odnosu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam neobična ljubavna romansa. Osoba koja privlačili Vašu emotivnu pažnju zaslužuje da se nalazi na listi prioriteta. Tek kada iskreno izrazite svoja osećanja, očekuju Vas skladan odnos i kompletno zadovoljstvo. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 4, 6, 7, 8, 12, 13. i 15. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Vagom, Rakom, Strelcem i Ribama. Budite oprezniji: 1, 3, 5, 9, 10, 11. i 14. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Bikom, Blizancima, Škorpionom, Vodolijom, Jarcem i Lavom.

VODOLIJA
U skladu sa svojim osnovnim raspoloženjem, temperamentom i emotivnim afinitetima umete da delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte ulazak u »zabranjenu zonu« ili koketiranje sa osobom koja deluje suviše izazovno. Preterana doza hrabrosti ili avanturizma, može da ugrozi Vaš odnos sa ljubavnim partnerom. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život, nego što Vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili dokazivanjem u osnovi predstavlja klasičan primer »emotivne slabosti«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 1, 6, 9, 11. i 14. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Lavom i Vodolijom.

RIBE
Ponekad delujete veoma uporno i stalo Vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da Vas neko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze, predstavlja Vašu intimnu sreću ili najlepše zadovoljstvo. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i poznastvo vode ka uzbudljivoj ljubavnoj romansi. Neko u Vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira Vas na prijatne uspomene. Rešili ste da isprobate različite emotivne uloge i »ljubavne formule« koje donose željeni efekat. Imate dovoljno samopouzdanja, gode Vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm. U periodu od 10. septembra, očekuje Vas pozitivan rasplet i nova ljubavna sreća. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Škorpionom, Jarcem i Vodolijom. Budite oprezniji: 2, 5, 6, 10, 11, 12. i 14. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Devicom, Ribama, Ovnom i Strelcem.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu