Ljubavni horoskop 22.09.2015. - 30.09.2015. - iKragujevac


Ljubavni horoskop

 


OVAN
Uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna ličnost, pred osobom koja dobro poznaje Vaše vrline ili »slabosti«. Delujete tajanstveno i stalo Vam je da uđete u nečiji »ljubavni trag«. Ne možete da odgonetnete nečije ponašanje i ne želite da rizikujete u emotivnom odnosu. Nema potrebe za dramskim zapletima ili teatralnim ponašanjem u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na nečije udvaranje ili na ljubavni poziv. Oslonite se na svoja osećanja. Prave vrednosti uvek imaju »posebnu cenu«, prihvatite ritam i izbor svog srca. Dobro razmislite, ko se uklapa u Vaš ljubavni profil. Moguće je prijatno iznenađenje. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 24, 26, 27, 28. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Bikom, Vagom, Vodolijom, Lavom, Strelcem, Ribama i Škorpionom. Budite oprezniji: 22, 23, 25. i 29. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Jarcem i Devicom.

BIK
Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, osećate da je sreća na Vašoj strani. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i u vedrim tonovima, osećate novo zadovoljstvo u blizini voljene osobe. Predstoji Vam ljubavno zbližavanje i novi zanos. »Tajna« ličnog uspeha i intimne sreće, prositiče iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Potreban Vam je mali podsticaj, da osetite veliki emotivni zanos ili inspiraciju. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas »susret iznenađenja« ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Stalo Vam je da imate emotivne kontakte na različitim stranama. Ipak, nema razloga da zalutate na »ljubavnoj raskrsnici«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 23, 24, 25, 26, 28. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Škorpionom, Ribama, Bikom, Lavom, Vagom, Devicom i Jarcem. Budite oprezniji: 22, 27. i 29. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Ovnom.

BLIZANCI
Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono sto drugima deluje teško ili nemoguće, za Vas postaje dostupno i predstavlja uigranu varijantu emotivnog osvajanja. Očekuju Vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba ume lako da Vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snažne izlive emocija. Stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan nacin, smišljate novu ljubavnu taktiku. Ukoliko ste slobodni, prijaće Vam nova ljubavna romansa. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo »izazovnim« situacijama. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 23, 25, 27, 28. i 29. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Vagom, Blizancima, Strelcem, Lavom, Vodolijom, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji:22, 24, 26. i 30. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Devicom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Bikom.

RAK
Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: , 22, 24, 26, 28, 29. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Škorpionom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Ribama i Jarcem. Budite oprezniji: 23, 25. i 27. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Vagom, Ovnom i Strelcem.

LAV
U emotivnom zanosu imate velika očekivanja, ali partner nije u stanju da ispuni sve Vaše zahteve. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Ne možete očekivati da neko u potpunosti prihvati Vašu viziju, ako ne dajete dobar primer. Ljubavni kompromis predstavlja dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum partnerove pažnje i mogućnosti. Ali, Vi često delujete sumnjičavo ili neskromno. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, što narušava dogovor ili emotivnu sigurnost posmatrano iz nečijeg ugla. Povremeno prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u različitim privilegijama koje dobijate u krugu porodice. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obećava »uzbudljive« emotivne kontakte i zadovoljstvo. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su:  22, 23, 25, 26, 28. i 29. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom. Budite oprezniji:  24, 27. i 30. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Škorpionom i Jarcem.

DEVICA
Neprekidno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da odgonetnete različite dileme. Suviše je rano da donosite ocenu o bliskoj osobi ili ozbiljan zaključak o stvarima koje nisu po Vašoj volji. Ne dopada Vam se saznanje, da neko drugi bira ili odlučuje u Vaše ime. Smirite svoje uzavrele strasti. Hrabrost je, na prvi način pokazati svoje emotivne slabosti. Ukoliko sumnjate u nečije namere, budite mudri i osmislite »test situaciju« kao proveru emotivne naklonosti. Nema razloga da namećete svoju volju ili da nepravedno kažnjavate voljenu osobu. Potrebna Vam je nečija podrška ili oslonac. Na Vama je da upotrebite poznatu »ljubavnu formulu«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su:  23, 26, 27, 28. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ribama, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Jarcem, Strelcem i Škorpionom. Budite oprezniji: 22, 24, 25. i 29. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Lavom i Ovnom.

VAGA
Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje Vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 23, 25, 26, 27, 29. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom, Blizancima, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji:  22, 24. i 28. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ribama, Devicom, Škorpionom, Bikom i Jarcem.

ŠKORPIJA
Potajno priželjkujete, da se ostvari jedan romantičan susret ili Vaša »ljubavna vizija«. Važno je da imate dobar predosećaj, kao osnovnu vodilju u ljubavnom životu. Raspoloženi ste za novu romansu ili za uzbudljive događaje, koji treba da ulepšaju Vaš odnos sa voljenom osobom. Ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere, želite da ostvarite svoje »tajne snove«. Na sreću, partner je u potpunosti na Vašoj strani. Nezadovoljni ste kada stvari ne idu u željenom pravcu ili kada neko ne ispunjava Vaše potrebe. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i naklonost. Potrudite se da afirmišete zajedničku sreću i da odredite dobar smer. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su:22, 24, 25, 26, 27, 28, 29. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Ovnom i Strelcem. Budite oprezniji 23. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.

STRELAC
Potrudite se da prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuveličavate nečije mane. Važno je da pokažete dobru volju i da razumete nečije slabosti, izbegavajte emotivno rivalstvo. Nakon zajedničkog razgovora i poveravanja, možete da donesete ispravnu odluku. Ukoliko ste mladi ili slobodni, budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere pred osobom koja Vam se dopada. Sačuvajte osmeh na svom licu, delujete vrlo zanosno i širite emotivni fluid u različitim pravcima. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 22, 23, 25, 26, 27, 29. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Lavom, Vodolijom, Rakom, Strelcem i Ovnom. Budite oprezniji:  24. i 28. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Devicom, Ribama, Jarcem i Škorpionom.

JARAC
Iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi emocija u Vama pobuđuju i novu sumnju. Pokušavate da shvatite, šta se dešava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vašoj blizini i dometu. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne volite sporednu ulogu. Ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar«, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš ljubavni odnos. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja Vas podstiče na maštovitije emotivno izražavanje. Priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 22, 24, 26, 27, 28. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Blizancima, Strelcem i Jarcem. Budite oprezniji:  23, 29. i 25. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Ovnom, Lavom, Vagom i Bikom.

VODOLIJA
Imate potrebu da promenite osnovni tok događaja i želite da ulepšate svoj ljubavni život. Primedbe koje upućujete voljenoj osobi uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Partner ostaje u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih tema i oblasti, što Vas dodatno iritira. Povremeno imate utisak, da se nalazite na različitim talasnim dužinama ili da ne dobijate »pravi ljubavni tretman«. Zbog povremenih »emotivnih varnica«, delujete napeto ili uznemireno. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su:  22, 23, 25, 26, 27. i 29. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom, Lavom, Strelcem, Bikom i Devicom. Budite oprezniji: , 24, 28. i 30. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Rakom.

RIBE
Priželjkujete novi emotivni uzlet i ne odustajete od svojih planova. Potreban Vam je neko da Vas ohrabri i emotivno oraspoloži. U naletu emotivne inspiracije, teško postavljate granicu između svojih maštanja i okvira realnosti. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i maštu u zavisnosti od dobre prilike. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na voljenu osobu. Ukoliko pronalazite smisao u zajedničkim planovima menja se i Vaš pogled na svet, sve oko Vas postaje lepše i zanimljivije. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su:  22, 24, 25, 26, 27, 28. i 30. septembar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Škorpionom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Bikom, Ovnom i Strelcem. Budite oprezniji:  23. i 29. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu