Ljubavni horoskop za period: 19.03.2014. - 31.03.2014. - iKragujevac


Ljubavni horoskop


OVAN
Ne pričate previše o svojim ljubavnim namerama, u želji da ostavite »tajanstveni utisak« na svoju okolinu ili na osobu koja Vam se dopada. Nema razloga da se lagodno zanosite trenutnom impresijom ili raspoloženjem. Događaji u ljubavnom odnosu izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene distance. Sagladajte stvari iz različitih uglova, ne možete upravljati nečijim osećanjima i voljom. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu i uživajte u romantičnim susretima koji Vas ispunjavaju emotivnim raspoloženjem. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Sreća proističe iz potrebe, da se lepe misli i topla osećanja podele sa bliskom osobom. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 20, 22, 23, 25, 26, 27, 30. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Lavom, Vodolijom, Rakom, Strelcem i Ovnom. Budite oprezniji: 19, 21, 24, 28. i 29. marta. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Devicom, Ribama, Jarcem i Škorpionom.

BIK
U svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su Vam dostupne različite uloge i da diktirate tok događaja. Za promenu, privlači Vas neobična avantura. Osećaj poverenja u voljenu osobu uvek ima presudno značenje, ali pogrešni potezi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Potrebno je da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja. Intimna sreća ili ljubavni odsjaj proizilaze iz harmoničnog odnosa. Pre ili kasnije, moraćete da se suočite sa svojim ljubavnim dilemama. Na Vama je da rešite svoju »ljubavnu enigmu«. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo deluje podsticajno na Vaše emotivno raspoloženje. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 20, 21, 23, 26, 27, 28, 30. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ribama, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Jarcem, Strelcem i Škorpionom. Budite oprezniji: 19, 22, 24, 25. i 29. marta. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Lavom i Ovnom.

BLIZANCI
U optimističnom raspoloženju uživate u različitim situacijama. Povremeno se nalazite u fazi »emotivnog privida« i na subjektivan način procenjujete nečije ponašanje. Stalo Vam je da ostvarite zajedničke planove, ali nikako da uskladite svoj ljubavni ritam sa bliskom osobom. Stvari koje Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju suprotan efekat ili negodovanje. Pokažete dobru volju i više razumevanja za nečije »slabosti«. Potrebno je da pronađete »skladniju formulu« u emotivnom zbližavanju. »Dramski zaplet« u ljubavnoj vezi ili u zajedničkom životu, dodatno u Vama podstiče nove strasti i želju za ljubavnim kontaktima. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 19, 21, 23, 25, 27, 28, 29, 30. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Vagom, Blizancima, Strelcem, Lavom, Vodolijom, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 20, 22, 24. i 26. marta. Izbegavajte konflikte sa: Devicom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Bikom.

RAK
Emotivni zanos u Vama budi nove ideje, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umete da zablistate u nečijem društvu, potreban Vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. Ljubavna harmonija utiče na Vaše samopouzdanje i zanos. Vaša osećanja i strasti predstavljaju glavnu vodilju, tako da Vaš odgovor ili izbor zavisi od emotivnog impulsa koji u Vama pobuđuje bliska osoba. Odnos sa voljenom osobom ispunjava Vaše potrebe i ljubavna maštarenja. Prija Vam nečija blizina, pažnja ili potreba da Vam udovolji. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Važno je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 20, 21, 22, 24, 26, 28, 29, 30. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Škorpionom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Ribama i Jarcem. Budite oprezniji:  19, 23, 25. i 27. marta. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Vagom, Ovnom i Strelcem.

LAV
U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u Vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Ono što je po Vašem ukusu – odgovara i Vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju Vas uzbudljivi kontakti i susreti. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 19, 20, 21, 24, 26, 27, 28. i 30. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Bikom, Vagom, Vodolijom, Lavom, Strelcem, Ribama i Škorpionom. Budite oprezniji: 22, 23, 25, 29. i 31. marta. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Jarcem i Devicom.

DEVICA
U ljubavnom životu priželjkujete nove i veselije događaje. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, nema razloga da potiskujete svoje želje ili osećanja pred bližom okolinom. Na sreću, imate veliki uticaj na voljenu osobu i to Vam uliva dodatno samopouzdanje ili hrabrost. Povremeno morate da koristite i neke svoje »skrivene adute« u društvu bliske osobe. Potrebno je da sačuvate zajedničku naklonost, kao uvertiru u lepše dane. Partner dobro zna, na koji način može da »pridobije« Vašu pažnju i poverenje. Ljubavna veza treba da Vas inspiriše na pozitivne promene ili na afirmaciju u ostalim segmentima života. Ukoliko ste mladi ili slobodni imponuje Vam saznanje, da se nalazite u centru nečije emotivne pažnje i da Vas prate različiti komplimenti. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 19, 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28, 29, 30. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Blizancima, Strelcem i Jarcem. Budite oprezniji: 23. i 25. marta. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Ovnom, Lavom, Vagom i Bikom.

VAGA
Delujete neobično ili tajanstveno, ali dinamičan život koji vodite samo delimično ispunjava Vaša emotivna očekivanja. Raduju Vas novi događaji koji bitno menjaju Vaš odnos sa voljenom osobom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da položite svoje »ljubavne račune«. Važno je da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim potrebama. Nezavisno od svog emotivnog statusa i godina, potrudite se da sačuvate svoju ljubavnu poziciju ili da osvojite nečiju naklonost. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuje Vas nova ljubavna romansa. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 19, 23, 25, 26, 27, 29. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom, Blizancima, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 20, 21, 22, 24. 28. i 30. marta. Izbegavajte konflikte sa: Ribama, Devicom, Škorpionom, Bikom i Jarcem.

ŠKORPIJA
Delujete zadovoljno, ali i vrlo zagonetno pred svojom okolinom. U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim »novim situacijama«. Kombinacija naglašenog erotizma i ličnog šarma predstavlja dobar izazov u svakom pogledu. Dobijate novu snagu kada Vas bliska osoba ispunjava emotivnim oduševljenjem. Emotivni zanos u Vama budi nove ideje i veliku radost, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umete da zablistate u punom sjaju u nečijem društvu, potreban Vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. Ljubavna harmonija pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje i budi u Vama veliki zanos. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 30. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Ovnom i Strelcem. Budite oprezniji: 19, 21, 23. i 29. marta. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.

STRELAC
Emotivni zanos i pojačana strast Vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Potrudite se da kontrolišite svoju impulsivnu prirodu. Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Svoja osećanja ne možete da podvedete pod neka »razumna merila«, ali to Vam neće smetati da ostvarite svoje ljubavne namere. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj »unutrašnji glas« ili instinkt. Prija Vam nečija pažnja i postupci koji Vas inspirišu na nova emotivna maštanja. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu, ne možete da ostanete mirni dok ne zakoračite u jednom pravcu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28, 29. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom. Budite oprezniji: 24, 27. i 30. marta. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Škorpionom i Jarcem.

JARAC
Postoje događaji koji u Vama bude pozitivno razmišljanje u različitim pravcima i želju za novim emotivnim zbližavanjem. Delujete zadovoljno i vodite aktivan društveni život. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem društvu, bez suvišnih »pravila« ili predrasuda o zajedničkoj sreći. Umete da »očarate« svoju okolinu ili osobu koja Vam se dopada. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubavnu romansu. Ponekad imate suviše stroge kriterijume i zahtevate da se ispuni Vaša vizija o savršenom životu u dvoje. Emotivne varnice ili letargiju u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao novi »ljubavni suton«. Uvek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da se približite istim ciljevima, potrebna Vam je dobra volja i emotivna nota. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: , 20, 21, 23, 24, 25, 26, 28. i 29. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Škorpionom, Ribama, Bikom, Lavom, Vagom, Devicom i Jarcem. Budite oprezniji: 19, 22, 27. i 30. i 31. marta. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Ovnom.

 VODOLIJA
Pažljivo analizirate svoju ljubavnu vezu i razmišljate o nekim budućim planovima. Stalo Vam je da sredite svoj ljubavni život u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Prati Vas i loš emotivni dijalog. Stvari koje po Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju suprotan efekat ili negodovanje. Pokažite više diskrecije u iznenadnim susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete novu »ljubavnu varnicu«. Nemojte sebi dozvoliti da se zanesete na pogrešnu stranu, uskladite svoje misli i osećanja. Umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim »izvorima radosti«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 19, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 29. i 31. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom, Lavom, Strelcem, Bikom i Devicom. Budite oprezniji: 21, 24, 28. i 30. marta. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Rakom.

RIBE
Potrebno je da profiltrirate svoje misli i osećanja. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu »nešto« od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »uslove« koje neko ne može da ispuni. Uživajte u onome što imate. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Na nivo Vašeg pozitivnog raspoloženja najbolje deluju emotivna inspiracija, dobro društvo i uzajamna razmena osećanja. Ponekad Vaša emotivna inspiracija prevazilazi nečija skrivena maštanja. Uznemirenost koju često osećate ne treba doživljavati kao »slabost«, već kao dodatni impuls. Delujete spokojno, samo kada oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28, 29. i 30. mart. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Jarcem, Bikom i Vagom. Budite oprezniji:  24, 27. i 31. marta. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Ovnom, Blizancima i Strelcem.
 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu