Koji mirisi privlače muškarce? - iKragujevac


Ljubav & Seks

Žene obožavaju parfeme i mirise. Iako će većina muškaraca reći da najviše vole miris golog ženskog tela, određene arome uzbudiće im sva čula. Naime, miris ga može privući i seksualno uzbuditi više od toga kako izgledate ili kakvo seksi donje rublje imate na sebi.

Donosimo sedam prirodnih mirisa koji ga najviše privlače.

1. Cimet
Ovaj začin je poznat po svojim afrodizijačkim svojstvima. Potiče iz Šri Lanke i južne Indije, a njegov miris je sličan ljudskim feromonima. Stavite u kupku nekoliko kapi eteričnog ulja cimeta ili ispunite kuhinju ovom aromom i zavedite ga.

2. Vanila
Neurolog Alan Hirš iz Čikaga u svom istraživanju je otkrio da odrasle muškarce najviše uzbuđuje miris vanile. Prirodan miris vanile doista privlači muškarce, a poznat je i kao afrodizijak i sredstvo za jačanje potencije. Gelovi za tuširanje, pene za kupanje, dezodoransi i mleko za telo često sadrže ovaj miris, kao i mirisne sveće i osveživači prostora.

3. Lavanda
Miris lavande smiruje, a deluje pozitivno u lečenju impotentnosti. Kleopatra je koristila lavandu kako bi zavela Julija Cezara i Marka Antonija. Stavite nekoliko kapi eteričnog ulja lavande u svoju kupku, a u spavaću sobu možete staviti osveživače prostora sa ovim intenzivnim mirisom.

4. Narandža
Istraživanja pokazuju da muškarce više privlače voćni mirisi nego cvetni. Svež miris agruma kao što je narandža osvežava kupku, a sadrže ga i mnogi parfemi.

5. Sandalovina
Miris sandalovine jača seksualnu energiju, a često se koristi kao sastojak u uljima za senzualnu masažu.

6. Jasmin
Miris jasmina povećava seksualnu želju i kod muškaraca i kod žena. Ovaj cvetni miris vrlo često koriste proizvođači parfema.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu