Šest novih naslova ove nedelje u Sinepleksu - iKragujevac


Kultura

Na repertoaru se ove nedelje nalazi šest novih naslova, specijalne projekcije filma ,,Hotel Beograd” i Action night događaj:

,,Hotel Beograd” – Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu. Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela Beograd, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće. U glavnim ulogama Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.

Specijalne projekcije filma sa posetom glumaca zakazane su za četvrtak, 12. Mart od 20 i 20:15 časova. Ulaznice su u prodaji.

,,Bladšot” – Film prati Reja Gerisona, poginulog vojnika kog je korporacija za proizvodnju oružja ,,Rising Spirit Technologies”, uz pomoć posebne nanotehnologije, uspela da vrati iz mrtvih. Sa armijom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila, jači nego ikada i poseduje mogućnost samoizlečenja. Nove sposobnosti, međutim, imaju svoju cenu… U glavnoj ulozi gledamo Vina Dizela.

Action night događaj uz naučnofantastičnu akciju sa Vinom Dizelom u glavnoj ulozi i dodatnu energiju koju će vam pružiti Red Bull, u četvrtak, 12. marta od 19:30 časova. Ulaznice su u prodaji.

,,Dečak II” - Nastavak filma „Dečak” sa Kejti Holms u glavnoj ulozi. Radi se o neverovatnoj priči o dečaku-lutki koja je šokirala publiku širom sveta. Odlično stilizovan, sablastan, neizvestan i prilično uznemirujući horor film, kakav dugo nismo gledali na filmskim platnima. Nakon što se mlada porodica, nesvesna njene prošlosti, useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablastan lutak, koga morate da se bojite. U njemu stanuje zlo, a u njegovom domu mora da se igra po njegovim pravilima!

,,Naša ljubav” - Džoan i Tom su u braku godinama. U njihovoj vezi oseća se lakoća koja nastaje iz života koji su proveli zajedno i velike ljubavi koja se ogleda u nežnosti i humoru koji dele. Kada Džoani otkriju rak dojke, tok njenog lečenja počinje da baca senku na njihovu vezu, pošto počinju da se suočavaju sa izazovima koji preteći stoje pred njima i pokazuju u šta bi život mogao da se pretvori ukoliko bi se nekome od njih nešto dogodilo. U glavnim ulogama našli su se Lijam Nison i Lesli Manvil.

,,Otkrila sam špijuna” - Film prati strogog CIA operativca Džej Džeja, koji je degradiran i poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje devojčice Sofi (Kloi Kolman), koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sofi otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrebiće svoje veštine da locira ko ih nadzire. U zamenu da ne otkrije ko je Džej Džej, Sofi ga zamoli da provodi vreme s njom i nauči je da bude špijunka. Uprkos oklevanju, Džej Džej shvati da ne može da se odupre njenom šarmu.

,,Istinita priča o Kelijevoj bandi” - Zasnovan na istoimenom romanu Pitera Kerija, film govori o australijskom buntovniku Nedu Keliju i njegovoj bandi dok su bežali od vlasti pred kraj 19. veka. O australijskom odmetniku Nedu Keliju snimljeno je nekoliko filmova, a glumili su ga, između ostalih, Hit Ledžer i Mik Džeger. U najnovijoj verziji reditelja Džastina Kurcela, koja je urađena po istoimenom romanu Pitera Kerija u pank-rok stilu, plemenitog pljačkaša tumači Džordž Makaj. Važne uloge u filmu “Istinita priča o Kelijevoj bandi“ igraju i Rasel Krou i Esi Dejvis.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu