U prodaji karte za najnoviji film Miloša Bikovića - iKragujevac


Kultura

Specijalna projekcija najnovijeg filma Miloša Bikovića ,,Hotel Beograd” biće održana u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu u četvrtak, 12. marta, sa početkom u 20 časova, nakon koje će se gostima bioskopa pokloniti glavni akteri ove komedije. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa.

Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu, kao i nezaboravno druženje sa omiljenim glumcima zakazano je za četvrtak, 12. mart, u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela ,,Beograd”, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.

U glavnim ulogama našli su se Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.

Film je na neki način nastavak čuvene ruske serije ,,Hotel Eleon” koja se sa velikom pažnjom pratila u našoj zemlji i pridobila naklonost brojne publike i pozitivne kritike, pa se s pravom veruje da će film biti izuzetno gledan.

Ulaznice za najbolja mesta za specijalnu projekciju filma ,,Hotel Beograd” već vas očekuju na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa i online za članove lojalti kluba.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu