Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova - iKragujevac


Kultura

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova:

,,Zov divljine” – Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

,,Marica i Ivica” - Ovo nije dečja bajka, ovo je pravi horor film! U dalekoj i magičnoj zemlji žive brat i sestra koje glad natera da napuste svoj dom i krenu u šumu u potragu za hranom. Deca nakon nekoliko dana lutanja nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mestom za spavanje pa im se to učini kao idealno mesto za odmor. Ubrzo, počinju da primećuju čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja u toj kući živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju da izbijaju na površinu.

,,Patrolne šape: Priprema, pozor, spašavaj” – U novom animiranom filmu „Patrolne šape - Priprema, pozor, spašavaj“ upuštamo se u nezaboravne avanture sa našim omiljenim štencima. Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvek na visini zadatka. Kada vetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate pune kako bi sačuvali ceo Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu