CINEPLEXX DAN ZALJUBLJENIH - iKragujevac


Kultura

Šta se tačno dešava u onom delu bajke nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Odgovor na ovo pitanje dobićemo na premijeri filma „Led 2“ koja je zakazana za petak, 14. februar od 20 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Dan zaljubljenih je uvek romantičan, ali ovaj Cineplexx Dan zaljubljenih će se izdvojiti od ostalih. Uz premijeru najromantičnijeg filma godine, posetioci Cineplexx bioskopa prepustiće se svetu ljubavi, čemu će svakako doprineti i brojni pokloni koje su spremili Cineplexx partneri. Za početak, vinarija Aleksić zagolicaće vam čula svojim kvalitetnim vinima. Kozmetika Afrodita obradovaće 5 dama poklon paketom svoje sjajne kozmetike, kako bi naše dame uvek sijale kao da su zaljubljene. Vulkan izdavaštvo darovaće 3 predivne ljubavne priče posetiocima Cineplexx bioskopa, da i posle filma ostanu u romantičnom raspoloženju. Dok budu gledali film, naši posetioci će moći da uživaju i uz Chipsy koji će polovinu naših gostiju častiti omiljenim grickalicama. Svaka dama želi da na ovaj dan izgleda što lepše, a uz MAC šminku to će biti veoma lako jer će poklon paket najboljih proizvoda za usne obradovati nekoga u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote...

Karte za film „Led 2“ i Cineplexx Dan zaljubljenih su u prodaji na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu