Repertoar Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa od 24. do 30. oktobra - iKragujevac


Kultura

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova filmska naslova, jedna premijera i specijalna projekcija filma ,,Ekipa”:

,,Ekipa” - Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna Italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu, sreću se silom prilika za vreme derbija. Nakon derbija, Zdravko - zvezda Partizana, Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde i Stefke dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života. Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a. Glavne uloge u filmu tumače Dragan Jovanović, Andrija Milošević, Rade Ćosić, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi.

Na specijalnoj projekciji filma, zakazanoj za subotu 26. oktobar od 20 časova, deo ove sjajne ekipe pokloniće se publici u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu po završetku projekcije

,,Džudi” - Priča prati Džudi Garland, koja stiže u London 1968. na rasprodatu seriju koncerata u čuvenom klubu Talk of the Town u kojem će održati i svoj poslednji koncert. Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu,,Čarobnjak iz Oza”, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvek veruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Umorna je i more je uspomene na svoje izgubljeno detinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom decom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?
U glavnoj ulozi našla se dobitnica Oskara Rene Zelveger. U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pesama, uključujući i legendarnu pesmu ,,Iznad duge”.

,,Bol i slava” – Novi film slavnog reditelja Pedra Almodovara prati filmskog reditelja Salvadora Maljoa koga muče fizičke i psihičke nevolje i sprečavaju da radi ono što voli – da snima filmove. Kroz dramu se prepliću tri različita razdoblja njegovog života u Španiji: detinjstvo u šezdesetim godinama kada je njegova porodica započela novi život u Valensiji, doživljaj prve želje, život u Madridu tokom osamdesetih godina gde pronalazi i gubi prvu veliku ljubav, otkrivanje kinematografije i, najzad, sadašnjost prepuna praznine koja ga sputava da krene napred. Preispitujući svoju prošlost i izbore koje je napravio, Salvador stiče hitnu potrebu da to ispriča i tako nađe svoj spas. U glavnim ulogama gledamo oprobanu ekipu njegovih saradnika Penelope Kruz i Antonija Banderasa.

,,Ovčica Šone: Farmagedon” SINH – Ovčice su ponovo u akciji! Nastavak ludog prvog dela ,,Ovčica Šone” ponovo stavlja čuvenu farmu u opasnost. Ali ovaj put opasnost nije zemaljska već dolazi iz svemira. Ali za Šoneta ni vanzemaljska pretnja ne bi trebalo da predstavlja problem. Da li će farma preživeti napad iz svemira? Ostaje nam da vidimo u novom filmu.

PREMIJERNO

,,Terminator: Mračna sudbina” - Više od dve decenije su prošle otkako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos živi jednostavan život sa ocem i bratom u Meksiko Sitiju kada se kroz vreme vrati napredni i smrtonosni Terminator Rev-9 sa namerom da je ulovi i ubije. Denin život zavisi od udruživanja sa dve ratnice: Grejs (Mekenzi Dejvis) i unapređenog vojnika iz budućnosti Sare Konor. Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na svom putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 čoveka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada. U glavnim ulogama Arnold Švarceneger, Linda Hamilton, Mekenzi Dejvis i Gabrijel Luna.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu