Romantika i pokloni uz “Ona mi je sve” u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza - iKragujevac


Kultura

Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina, neće vas ostaviti ravnodušnim na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

Uz piće dobrodošlice pre projekcije filma, sve dame, u četvrtak 19. septembra sa početkom u 20 časova, uživaće u poklonima naših partnera, a pre svega u vešto zamišljenoj mešavini filmova u kojima se prepliću ljubav i različite teorije u očaravajućem ostvarenju ,,Ona mi je sve“, francuskog pisca i reditelja Huga Gelina. Karte su u prodaji.

Za poklone iznenađenja pobrinuli su se naši partneri koji će obradovati naše drage gošće vrednim poklonima. Kozmetika AFRODITA obradovaće pet dama u bioskopu poklon paketom kozmetike za negu tela,

FARMASI COSMETICS je pripremio dva paketa kozmetike a modna kuća KATRIN po dva vrednosna vaučera za kupovinu u njihovim radnjama. Ulaganje u sebe je jedinstvena investicija sa kojom ne možete pogrešiti, zato će naši partneri obradovati najsrećnije dame sjajnim poklonima!

Škola stranih jezika IBIS nagradiće dve dame vaučerima za popust na učenje engleskog jezika. Drage dame, prepustite se romantici i uživajte u sjajnim poklonima u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina srećnog braka i uspešne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve - ili bar tako misli. Posle žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života - koja u ovom novom svetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.

Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina, neće vas ostaviti ravnodušnim na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza! Vidimo se!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu