U PRODAJI KARTE ZA SPECIJALNU PROJEKCIJU FILMA ,,VOJNA AKADEMIJA 5” - iKragujevac


Kultura

Specijalna projekcija domaćeg filma ,,Vojna akademija 5” na kojoj će se publici pokloniti i neki od glavnih aktera ovog ostvarenja, zakazana je za petak, 4. oktobar od 20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Peti nastavak „Vojne akademije“ donosi avanture poznatih junaka, a u priču uvodi i neke nove likove... Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi - letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

U glavnim ulogama našli su se naši poznai glumci Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević i Jovan Jovanović. Režiju potpisuje Dejan Zečević, a za scenario filma je bio zadužen Željko Hubač.

Na radost gledalaca družimo se sa omiljenim junacima u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Vojna akademija 5” u prodaji su na blagajni bioskopa.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu