Dva nova naslova, jedan događaj i jedna premijera ove nedelje u Sinepleksu - iKragujevac


Kultura

 

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova, jedan događaj i jedna premijera:

,,TO: Drugo poglavlje" - Obećanje iz prošlosti vraća nas u Deri, 27 godina kasnije. Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovno je na okupu, dvadeset osam godina kasnije. Ove sada odrasle ljude posvećene poslu i rasute širom Amerike, obećanje iz prošlosti pozvaće natrag u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Istorija se ponavlja: skoro svi protagonisti epske borbe sada su ponovo na broju, spremni da se opet uhvate u koštac s neverovatnim TO.

Ne propustite Horror night ovog četvrtka od 19 časova! 1000 dodatnih bodova za članove bonus kluba i pokloni za najsrećnije!

,,Njen miris" - Pank heroina Beki (Elisabet Mos) se bori sa alkoholizmom i samodestruktivnim porivima, dok pokušava da ponovo povrati onu inspirativnu energiju zbog koje je njen bend nekada bio poznat. Pored propalog braka i karijere, ona pokušava da se fokusira na pozitivno, na snimanje novog albuma i na buduće koncerte, kako bi sačuvala svoje dete od iste budućnosti. Radnja filma smeštena je u devedesete godine prošlog veka, a sam reditelj je rekao da inspiracija za film nije bila samo jedna muzičarka, već njih nekoliko koje su obeležile pank rok, grandž i alternativnu scenu u to vreme. Elisabet Mos je nakon velikog uspeha serije Mad man i sedam nominacija za Emmy (uključujući i jednu za Top of the Lake)¸ osvojila ovu nagradu za fantastičnu glumu u HBO seriji Sluškinjina priča. Kao jedna od najekspresivnijih televizijskih glumica, kritičari joj najavljuju osvajanje velikog platna upravo ovim filmom.

PREMIJERNO

,,Vilijeva planeta" SINH 3D - Nakon što je uništen brod kojim je putovao u svemir, mali Vili biva odvojen od svojih roditelji. Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu na kojoj, uz pomoć robota Baka, preživljava do dolaska spasilačke misije. U sinhronizaciji ove porodične avanture učestvovali su Ammar Mešić, Nina Janković, Vladimir Kovačević i Rade Ćosić.

Priča o tome kako nikada ne treba odustajati od svojih snova, koliko god nam se činilo da smo sami u svemu, neće ostaviti ravnodušnim ni mališane ni njihove roditelje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu