,,Veče sa Ivanom Milinkovićem” od septembra u Kragujevcu - iKragujevac


Kultura

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni. Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere. Prvi samostalni singl je pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.
Kragujevac zna šta je pesma! Imali smo, a siguran sam da ćemo tek imati divna druženja. Radovala me je uvek nova energija koju je publika u mnogim mestima Vašeg okruženja od Aranđelovca, Topole, Knića, Rače, Batočine do Lapova donosila kada pevam. Želim da se sa publikom sretnem i u mestima u kojima do sada nisam pevao. Nestrpljivo čekam nova druženja, kako bih čuo reakcije na moje nove pesme, dodao je Milinković za iKragujevac.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv ,, Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinkovic official.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu