VELIKO ROĐENDANSKO SLAVLJE BIOSKOPA CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA - iKragujevac


Kultura

Bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza proslavljaju rođendan uz neverovatnu cene ulaznica - 200 dinara za sve projekcije*! Obezbedite svoje mesto na vreme na proslavi koja se ne propušta, u nedelju 21. aprila! Karte su već u prodaji!

Svi dragi gosti rođendanske žurke bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza uživaće u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i raznovrsnom žanrovskom repertoaru. Idealna prilika da uživate u najaktuelnijim filmovima po fantastičnoj ceni ulaznice. Najmlađi i najdraži gosti bioskopa doživeće prave živopisne avanture uz omiljene animirane junake u filmovima ,,Dambo“, ,,Park čudesa“ i ,,Kako da dresirate svog zmaja 3“ i ,,Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“ sinhronizovanim na srpski jezik!

Ekranizacija romana ,,After“ koji je čitalačku publiku širom sveta bacio pod noge i koji s razlogom nazivaju naslednikom fenomena ,,Pedeset nijansi Sive“ naći će se na rođendanskom ,,meniju“ bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza. Ne propustite da saznate kako se savršeni život studentkinje ruši kao kula od karata kada upozna mistrerioznog i nimalo u okvirima prihvatljivog Hardina. Od reditelja filma ,,Buntovnica“, Harmonija Korina stiže nam ,,Bitanga s plaže“ osvežavajuće originalna i kontra sistemska komedija u kojoj pored Metju Mekonahija igraju i Snup Dog, Zek Efron, Ajla Fišer.

,,Balkansku među“ do sada je pogledalo preko dvesta hiljada ljudi, a interesovanje za najnoviji film ne jenjava, zato će se i ovo ostvarenje naći na rođendanskom repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza. Glavni junak kultnog stipa ,,Dark Hors“ vratio se na veliko platno jedanaest godina nakon drugog dela u osvetničkoj misiji u filmu ,,Helboj“. Ljubitelji horora uživaće u fimovima ,,Groblje kućnih ljubimaca“ zasnovanom na istoimenoj knjizi Stivena Kinga, koju je kritika proglasila ,,najstrašnijom“ do sada i ,,Prokletstvo ožalošćene žene“ koji nam donosi priču o ženi Ljoroni čiji pomen imena izaziva strah već decenijama među svim generacijama. Dobitnik Oskara i vizionar, Džordan Pil, vraća se sa novim, košmarnim filmom, ,,Mi“.

To nije sve, celokupan rođendanski repertoar pogledajte na linku: www.cineplexx.rs

Karte su u prodaji na blagajnani bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza i online za članove Cineplexx bonus kluba.

*Cena ulaznice jedinstvena je za 2D/3D projekcije i bez doplate na dužinu trajanja filma.

**Rezervacije ulaznica za filmove sa rođendanskog repertoara nisu moguće.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu