Miloš Biković u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza na premijeri filma ''Balkanska međa'' - iKragujevac


Kultura

Premijerna projekcija filma ,,Balkanska međa” zakazana je za četvrtak 21. mart u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, sa početkom u 20:30 časova. Glavni akteri filma, Milena Radulović, Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Aleksandar Srećković Kubura, pokloniće se gostima bioskopa te večeri.

Inspirisan istinitim događajem, film koji nosi snažnu mirovnu poruku protiv rata, duboko će dirnuti posetioce. Film „Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrome „Slatina” u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim i Bekom Ethoevim kojima se pridružuju pripadnici MUP-a, Vuk i Fadilj vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske grupe – Smuka.

U glavnim ulogama našli su se ruski i srpski popularni glumci, među kojima Anton Pampušni, Goša Kucenko, Milena Radulović, Gojko Mitić, Aleksandar Radojičić, Aleksandar Srećković, kao i Miloš Biković i Miodrag Radonjić koji po prvi put nastupaju i kao glumci i kao koproducenti jednog projekta. Epizodnu ulogu u filmu ima i proslavljeni reditelj Emir Kusturica.

Uprkos tematici koja govori o tragediji jednog naroda, koja se svakako ne sme zaboraviti, ekipa koja je radila na ovom projektu poručuje da film nosi snažnu mirovnu poruku.

Sjajna ekipa glumaca predvođena koproducentima filma Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem pokloniće se gostima bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, 21. marta.

Karte za premijernu projekciju filma „Balkanska međa“ su u prodaji!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu