Četiri nova naslova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza - iKragujevac


Kultura

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza se ove nedelje nalaze četiri nova naslova i specijalna pojekcija filma „Taksi bluz”:

 

1. „Taksi bluz” – Nova domaća komedija u kojoj je glavni junak priče Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.
Glavne uloge tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković, a režiju potpisuje Miroslav Stamatov.

Specijalna projekcija filma Taksi bluz

Ne propustite specijalnu projekciju domaćeg filma „Taksi bluz” koja je zakazana je za petak 18. januar sa početkom u 20:30 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, na kojoj će se gostima bioskopa predstaviti deo ekipe ove romantične komedije.

2. „Svi zanju” – Priča prati Loru koja putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, rastu tenzije među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo. Glavne uloge tumače Havijer Bardem i Penelopa Kruz.

3. „Drugarčina” – Francuski film Nedodirljivi iz 2011. godine je ostvario neverovatan uspeh u bioskopima diljem sveta, a ove godine gledamo remake verziju s velikim zvezdama – Kevinom Hartom, Nikol Kidman i Brajan Krenston. Radi se o dvojici totalno različitih muškaraca koji dolaze iz različitih svetova. Del Skot, dolazi iz opasne njujorške četvrti Bronks i očajnički pokušava ostaviti sve greške iza sebe. Filip Lakas je paralizovani depresivni milijarder, koji živi u luksuznom penthausu u centru Menhetna . Emotivan i pun dobrog humora, film govori o neočekivanom prijateljstvu koje se pojavilo između ova dva potpuna stranca, i kako druga šansa može biti najbolji pokon koji ste ikada primili.

4. „Glas” - Iz filma „Nesalomiv”, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju iz filma Podeljen Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri. Nadovezujući se na priču s kraja filma Podeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu