Druženje za celu porodicu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza - iKragujevac


Kultura

 Iz studija Dizni i mašte reditelja Fila Džonstona i Riča Mura stiže sjajna animirana avantura! Razbijač Ralf u novoj misiji spašavanja igrice očekuje vas na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza u subotu 29. decembra od 12 do 17 časova!

 Uživajte u specijalnom programu inspirisanom glavnim junakom i poklonima* za sve mališane! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas hrskavo iznenađenje kompanije BENLIAN, kao i poklon časopis za decu „Mali Politikin zabavnik” i DVD crtaći „Pepa prase”.

U animiranoj avanturi „Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će morati da se oslone na njegove stanovnike.

Likovima u filmu glasove su pozajmili: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain i mnogi drugi, a režiju sinhronizacije potpisuje Vladimir Petrović.

Na programu tog dana, biće i animirani filmovi: „Asteriks: Tajna čarobnog napitka“, „Grinč” i „Spajdermen – Novi svet“, sinhronizovani na srpski jezik.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni! Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu