IZNENADILA JE MNOGE: Poznata Kragujevčanka dobila ulogu u seriji "Nemanjići" - iKragujevac


Kultura

Nekadašnja učesnica rijalitija "Operacija trijumf", mlada pevačica i glumica Milica Majstorović iz Kragujevca je progovorila u ulozi u najskupljoj domaćoj seriji svih vremena, a njeno pojavljivanje u "Nemanjićima" iznenadilo je mnoge.

Iako je nije bilo u javnosti, Milica Majstorović je i te kako bila prisutna na glumačkoj sceni. Poslednji projekat koji je radila, serija "Nemanjići - rađanje kraljevine", bila je poseban izazov za nju.

- Kada volite svoj posao ništa nije teško. Kompletan tim koji je radio na seriji je bio prijateljski nastrojen i profesionalan. Snimanje ove serije je bilo jedno dragoceno iskustvo za mene - kaže nam Milica.

O tome kako je došlo do toga da zaigra u seriji, glumica kaže:

- Na završnoj godini akademije se pročulo da će se raditi kasting. Kao i sve kolege, poslala sam CV i onda smo prolazili krugove kastinga. Dosta dugo je trajao odabir glumaca. Tek dva meseca po kastingu sam dobila poziv i rekli su mi da postajem deo serije - otkriva ona.

Iako se bavi glumom, muzika je i dalje ostala njena velika ljubav.

- Smatram da čovek treba da sluša sebe i da radi ono što ga čini srećnim. Ne odvajam glumu i pevanje. I dalje se uspešno bavim i jednim i drugim poslom. Igram i u pozorištu - dodaje Milica Majstorović. 

Izvor: Blic

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu