"ĐUROLOGIJA" i Branko Đurić u Kragujevcu - iKragujevac


Kultura

Autorski hit Branka Đurića - Đure, ''Đurologija'', trenutno je najgledanija predstava u celom regionu, a i šire. Naime, ''Đurologiju'' je u poslednje 2 godine pogledalo preko 100 000 ljudi, a samo u Beogradu preko 25.000. Popularni Đura je gostovao u celom ex YU regionu, Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Evrope i Skandinavije. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, ''Đurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca I izaziva salve osmeha na licima.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše, itd.'' kaže Đuro.

Sve one koji dosada nisu uspeli doći kod Đure po veliku dozu smeha, obaveštavamo da će popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom, premijerno nasmejavati publiku, u Kragujevcu, u Dečijem Pozorištu, 07. februara od 20:30h, a ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Omladine I Dečijeg pozorišta.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu