Beosong: Finale će biti neizvesno - iKragujevac


Kultura

U finalu Beosonga našli su se Saška Janković, grupa Sky's, Dušan Svilar, Marija Mihajlović i Moje 3.

Moguće je da su mnogi očekivali da čuju neku energičniju pesmu, ali su nam plasirane samo "tužbalice". Da li će neka biti "dobitna kombinacija" za Evroviziju u Malmeu…pitanje je.

Ono što je sigurno obeležilo ovogodišnje polufinale Beosonga jesu "čudne" odevne kombinacije nekih od učesnica (mislim da su svima "upale" u oči bele rukavice Kristine Savić).

Pesmom "Ljubav je svuda" finalistkinje Prvog glasa Srbije otvorile su polufinalno veče Beosonga. Ovo je možda bila i najenergičnija pesma koju smo čuli.

Igor Terzija iz Prvog glasa Srbije pevao je pesmu "Moja svetlosti" Aleksandra Filipovića i Rastka Savića. Maja Nikolić je izvela pesmu "Blagoslov", dok je grupa Kal pevala pesmu Dragana Ristića i Dušice Milanović "Usne kadifa".

{youtube}NnxeItRm_3Y{/youtube}

Nenad Milosavljević, frontmen benda Galija pevao je svoju pesmu "Ruža od baruta", dok se učesnica Prvog glasa Srbije Saška Janković predstavila pesmom "Duga u tvojim očima".

{youtube}__9zjCaEtNQ{/youtube}

Dušan Zrnić, učesnik "Idola" pevao je pesmu "Što prolazim", dok je Nenad Cvijetić pevao "Anđeo s neba". Dušan Svilar je pevao pesmu "Spas", a grupa Sky’s se predstavila pesmom Vikler Skaja "Magija".

Ksenija Kočetova pevala je u rijalitiju "Ja imam talenat", a ove večeri predstavila se pesmom "Svetla pale se za nas" Maksima Kočetova, za koju je tekst pisala zajedno sa Tonijem Malbašićem. Ksenija je imala vrlo zanimljivu scenografiju, jer pevala "iz kutije".

Legendarna Maja Odžaklijevska otpevala je pesmu "Anđeo s neba" koja je podsetila na neke njene stare hitove. Kada je "pustila" glas, svima je bilo jasno da joj prehlada ne može ništa.

Najpoznatiji prateći vokal Srbije Marija Mihajlović izvela je numeru "Halo", dok se Aleksandra Dabić iz Prvog glasa Srbije predstavila pesmom "Savršen kraj".

Sad kad ste čuli sve pesme, ko po vama zaslužuje da predstavlja Srbiju na Eurosongu?

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu