Urnebesna ekipa sutra u Kragujevcu! BRAĆA PO BABINE LINIJE - iKragujevac


Kultura

Ne propustite da se sutra družite sa ovom ekipom!

Specijalna projekcija filma "Braća po babine linije" biće održana u subotu, 19. marta u bioskopu "Sinepleks Kragujevac Plaza" (20.30h). Deo autorske i glumačke ekipe pozdraviće prisutne posetioce bioskopa.

U živote glavnih junaka, čuvenih Petlovčana - Radašina i Milašina, jednoga dana stiže isto pismo, upućeno svakom ponaosob. Oni, vođeni snom o lepšem životu i rešenju svih problema, shodno instrukcijama koje su dobili u pismu - kreću iz Petlovca na put... samo oni znaju gde - i koji.

Umesto da stignu do Beograda gde ih čeka daleki rođak iz Australije, "Radašin će zalutati sa tajanstvenom plavušom u gorostasnim planinama u kojima riču medvedi", a Milašin će "umesto da pre Radašina stigne do blaga koje ga čeka, zaglaviti u selo Vranovo, na planini Sokolovica, sa koje puca vidik na zonu bezbednosti, gde šiptarski dronovi svaki dan izviđaju ono malo Srba koji su tu ostali".

Pored dvojice vodećih likova koje igraju Milorad Mandić Manda i Radoš Bajić, u filmu glume i Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Nada Blam, Mirko Babić, Nedeljko Bajić, Milena Predić i mnogi drugi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu