Denis Katanec u SKC-u - iKragujevac


Kultura

U utorak, 13. oktobra, u 21 sat, u Kontakt galeriji SKC-a nastupiće zagrebački kantautor Denis Katanec, u okviru jesenje regionalne turneje na kojoj će promovisati solo album „Pejotl“, koji izlazi ove godine.

Pored solo rada, Denis Katanec je glavna pokretačka snaga bendova Felon i Denis Katanec Okanagan LTD. Iza sebe ima album "Jasno, nečujno, a suviše glasno" (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata, "Sveska bijednih I", "Sveska bijednih II" i "Sveska bijednih III" i "Sve moje Laurie" (DKOkanaganLTD).

Odsvirao je preko 100 koncerata u celoj regiji, a jedni od zapaženijih bili su njegovi nastupi pre svetski priznatog američkog singer-songwritera Damiana Jurada, kao i Damira Avdića. Trenutno radi na snimanju novog albuma benda Felon, a takođe učestvuje u novonastalom projektu „Brodolomci“.

Od 8. do 21. oktobra, Denis Katanec ide na jesenju regionalnu turneju na kojoj će, pored Kragujevca, nastupiti u još 11 gradova u Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Mađarskoj.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu