KG: Repertoar "Cineplexx Kragujevac Plaza" za 20.08.2015. - iKragujevac


Kultura

Repertoar za 20.08.2015. godine: 

FANTASTIČNA ČETVORKA - 19:00, 21:00

Kratak sadržaj: Jedna od najpopularnijih franšiza superheroja dobija “reboot” odnosno ponovni početak sa potpuno novom postavkom glumaca i reditelja.
Glumci: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell

GRADOVI NA PAPIRU – 21:00

Kratak sadržaj: ,,Gradovi na papiru” je priča u čije je središte smešten Kventin (Net Vulf, koga se sećamo iz filma ,,Krive su zvezde”), maturant koji je zaljubljen u zagonentnu Margo (Kara Delavinj) još od kada je bio dete.
Glumci: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage

HAOS U NAJAVI – 19:45, 22:10
Kratak sadržaj: Nova zvezda komedije, Ejmi Šumer, koja je napisala i scenario za ovaj film,tumači lik žene koja živi život po svojim pravilima i nikome se ne pravda zbog toga.
Glumci: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson

MALCI (SINH) - 16:00; 18:00

Kratak sadržaj: Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Glumci: Pierre Coffin, Steve Carell, Sandra Bullock, Jon Hamm, Hiroyuki Sanada, Chris Renaud

NEMOGUĆA MISIJA - OTPADNIČKA NACIJA - 17:00; 19:30; 21:15; 22:20

Kratak sadržaj: Pošto je jedinica za nemoguće misije rasformirana, a Itan (Tom Kruz) isključen iz zbivanja, tim će se suočiti sa mrežom visoko obučenih specijalnih agenata, Sindikatom.

Glumci: Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner, Rebecca Ferguson

PIKSELI - 18:15

Kratak sadržaj: Kao klinci, 80tih godina prošlog veka, Sam Brener, Vil Kuper, Ludlov Lamonsof i Edi Plant su hiljadu puta spašavali svet – ali u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će ipak morati da spase svet u stvarnom životu.
Glumci: Adam Sandler, Michelle Monaghan, Kevin James, Peter Dinklage

POKLON - 20:20; 22:30 

Kratak sadržaj: Priča se fokusira na Sajmona (Džejson Bejtman) i Robin (Rebeka Hol), mladi bračni par čiji život teče po planu sve do slučajnog susreta sa Sajmonovim poznanikom iz srednje škole, koji sve menja.
Glumci: Jason Bateman, Joel Edgerton, Rebecca Hall, Busy Philipps, Katie Aselton

ŠIFRA U.N.C.L.E. - 16:15; 18:45; 20:00; 22:00

Kratak sadržaj: U ranim šezdesetim, agencija Napoleon Solo i KGB –ov operativac Ilja Kurjakin, učestvuju u udruženoj misiji protiv misteriozne kriminalne organizacije koja pokušava da nabavi nuklearno oružje. Kvalitetna akcija i britki humor ovog filma osvojiće vas na prvu loptu!
Glumci: Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant, Alicia Vikander

TOMA PALČIĆ I ČAROBNO OGLEDALCE (SINH) - 16:30 

Kratak sadržaj: Toma Palčić, maleni sin siromašnog farmera koji se bori da prehrani svoju porodicu i spase je od gladi, pronalazi čarobno ogledalce koje će mu otkriti da je ljubav njegovog života princeza od Orliona. Ali koje ustvari ljubav njegovog života: prelepa princeza ili hrabri tajanstveni lopov? Na Kraljevstvo od Orliona osvetoljubiva veštica bacila je strašnu čaroliju. Ogromno drvo pokrilo je kraljevski dvorac i prekinulo snabdevanje vodom. Suočen sa velikim problemom, kralj obećava ruku svoje kćeri i polovinu kraljevstva onome ko oslobodi dvorac od strašne magije. Ko će pobediti u ovoj nepravičnoj borbi saznajte u novom animiranom filmu TOMA PALČIĆ I ČAROBNO OGLEDALCE, u čijoj sinhronizaciji su učestvovali Milan Antonić, Ivan Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Nikola Bulatović, Marko Marković, Milan Bosiljčić, Jugoslava Drašković, Milan Tubić, Uroš Atanacković i drugi.

ŽABAC KREKA (SINH.) – 17:15; 17:45

Kratak sadržaj: Pošto ne može da se uklopi, stalno se preispituje o životu... i zajedno s najboljom prijateljicom, letećom vevericom, upustiće se na duhovno putovanje u potrazi za istinom i njegovim pravim mestom u ovom svetu. Zabuna će tek nastati kad Kreku hipnotiše prevarant koji će ga naterati da veruje da je princ zarobljen u ljudskom telu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Kreka će uskoro otkriti da biti žaba uopšte nije loše... i da mu je ljubav njegovog života sve vreme bila pred očima.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu