Novi filmovi u Cineplexx Kragujevac Plaza - iKragujevac


Kultura

Od danas se na programu bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza nalaze dva nova filma: akcioni triler San Andreas 3D i Sunčanica, dok će se od subote pretpremijerno prikazivati urnebesna komedija Špijuni

San Andreas 3D je akcioni triler koji na velika platna donosi odgovor na pitanje šta bi se desilo da se baš danas najpoznatiji rased na svetu probudi. Priča prati pilota helikoptera i spasioca Reja (Dvejn Džonson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Anđelesa u San Francisko sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili ćerku jedinicu. Ali, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Sunčanica je „vremeplov“ koji nas vodi u dvadesete godine prošlog veka, na Krim, odakle se posle građanskog rata evakuiše poražena Bela armija. Rat je završen, izgubljen, nema pucnjave, više niko nikoga ne ubija, ne masakrira, ne urezuje zvezde u telo. Predstoje tridesete-četrdesete godine, sa svim posledicama tog rata, ali i pitanjem kako i zašto se sve to desilo, koji su uzroci ubijanja. Film o ruskim oficirima, u čijoj ulozi se odlično snašao Miloš Biković, eliti, intelektualcima, aristokratama koje govore na nemačkom i francuskom, ne ruskom, o gubljenju duhovnosti sa dolaskom komunista na vlast, nosi upozorenje da se ruski narod treba okrenuti samom sebi i odgovori na suštinski važno pitanje: ,,Kako je do svega ovoga došlo?”. Film ,,Sunčanica” poznatog ruskog reditelja Nikite Mihalkova, rađen je prema motivima proze nobelovca Ivana Aleksejeviča Bunjina. Priča, simbolika, vizuelno bogatsvo svrstavaju ovaj film u istinsko remek-delo koje samo Mihalkov zna da napravi.

Špijuni su urnebesna komedija sa Melisom Mekarti i Džejsonom Stejtamom u glavnim ulogama. Suzan Kuper (Melisa Mekarti) je skromna analitičarka koja radi u CIA i heroj iz senke na najopasnijoj misiji do sada. Ali, kada njen partner (Džud Lo) nestane sa lica zemlje, a drugi tajni agent (Džejson Stejtam) se nađe u opasnosti, ona se dobrovoljno prijavi da se infiltirira u smrtonosni svet dilera oružja i spreči globalnu katastrofu.

Repertoar za petak 29. maj:

San Andreas 3D –18:00, 20:15, 22:30
San Andreas – 15:50, 19:05
Sunčanica – 21:00
Zemlja budućnosti –19:20, 21:45
Pitch Perfect 2 – Na putu do zvezda – 16:50, 18:30
Poltergajst: Kućni duh 3D – 20:40, 22:30
Poltergajst: Kućni duh – 16:40
Pobesneli Maks: Autoput besa 3D – 17:40, 20:00, 22:15
Pobesneli Maks: Autoput besa – 21:15
Osvetnici – Era Altrona 3D – 18:15
Sunđer Bob Kockalone film: Sunđer na suvom 3D (sinhronizovano) – 17:15
Sunđer Bob Kockalone film: Sunđer na suvom (sinhronizovano) – 16:20

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu