Na "Arsenal festu" Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Gramophonedzie, SARS... - iKragujevac


Kultura

Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Hladno pivo, Bolesna štenad, Let 3  i Gramofondžije pridružili su se spisku izvođača Arsenal Festa 05, koji se održava 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu.

Hladno pivo će ponovo gostovati na "Arsenal festu", a uz stare hitove, predstaviće i tek objavljeni novi album "Dani zatvorenih vrata".

Prvi put na kragujevački festival dolazi legendarno Zabranjeno pušenje, čuveno po novoprimitivističkim klasicima kao što su "Jugo 45", "Zenica bluz", "Pišonja i Žuga", a frontmen Sejo Sekson u video poruci iz Sarajeva kaže: "Pozivam vas sve na megaspektakl – Arsenal fest!"

Na Arsenalu nastupaju i ranije najavljeni S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Raspored po danima, satnicu i ostala imena Arsenal Festa 05 organizatori će saopštiti naknadno.

Od ponedeljka 11. maja počinje prodaja pojedinačnih ulaznica za svaku od tri večeri festivala, koji će imati Main Stage, Garden Stage, Explosive DJ Stage.

Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 1.500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.000 dinara. Prodaja karata ide preko mreže Eventim.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu