Prvo veče stendap komedije u ovoj godini - iKragujevac


Kultura

U petak, 8. maja, od 20 časova, u svečanoj sali PMF-a u Kragujevcu, nastupiće jedan od najpoznatijih stendap komičara u Srbiji, Aleksandar Perišić iz Kraljeva. 

Pored njega nastupiće i Radomir Nestorović iz Kruševca i Miloš Radojković Kragujevca, dok će voditelj večeri biti Miloš Novaković. Nakon nastupa komičara premijerno će biti najaveljene i naredne „Večeri smeha“, u organizaciji Udruženja „Vido“.

O Aleksandru Perišiću bi mogli reći da je to komičar svetskog bola. Stendapom je počeo da se bavi još kao dete, u svojoj 28. godini. Pravi cvet srpske stendap scene – rastao je u saksiji. Pokretač inicijative za uvođenje sankcija Bogovađi zbog govora mržnje. Ako prihvatimo da je znanje najveće bogatstvo, veoma siromašan čovek. Od nepokretnosti ima nepokretnog pradedu. Čuo je da je poreklom Albanac, jos uvek ne zna da li je to tačno, ali dao nam je besu da će da proveri. Ima strogu očevu figuru za uzor, rad vajara Milana Petrovića. On se nikad nije pitao gde se zatvara krug, on se nikad nije pitao ko je najbolji drug, ali je siguran da to nije Neša iz Galije. Veliki kockar, do sad je prokockao poverenje svojih prijatelja i rodbine.

Cena ulaznice je 300 RSD. Karte danas mogu da se kupe u koktel baru Buena Vista od 11 do 18 časova, a u petak, od 11 do 14, na broj 0645025155, kao i na Medicinskom fakultetu (bife - 0654143926). Karte koje ne budu prodate u pretprodaji biće dostupne u petak na ulazu od 19 časova.

GTO

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu