Ensh i Soldout sutra u SKC-u - iKragujevac


Kultura

Belgijski pop duo Soldout i sint/eksperimentalnog solo projekta, Kanađanin srpskog porekla, Ensh, nastupiće sutra od 22 sata, u kragujevačkom SKC-u. Ljubitelji elektro zvuka biće u prilici da se prepuste specifičnom audio-vizuelnom performansu ovih izvođača.

Ensh je one-man-show atrakcija iza koje stoji producent Milenko Vujošević. Do sada je pevao na engleskom, a nedavno objavljenim singlom "Ćuti“ započeo je sasvim novu etapu stvaralaštva. Prepustio se izazovima maternjeg jezika i objavio je prvi u nizu singlova kojim pretenduje da šarmira Balkan. Kroz poigravanje sa jezičkim poštapalicama i izrazima karakterističnim za naše podneblje, Ensh je stvorio zaraznu melodiju koja, osim sa rečima, koketira sa različitim elektro i pop stilovima.

Soldout je elektronski duo osnovan u Briselu koji kombinuje pop sa melanholijom i brutalnošću. Već godinama unazad Šarlot i Dejvid istražuju mogućnosti elektronske muzike. Njihov zvuk se definiše kao miks popa, nju vejva, zaraznih melodija i rokerskih rifova. Ujedno su i na promotivnoj turneji kojom publici u ovom delu Evrope predstavljaju soundtrack Puppylove i album More.

Turneja obuhvata još 10 balkanskih gradova: Beograd, Osijek, Temišvar, Zaječar, Novi Sad, Skoplje, Suboticu, Zagreb, Banja Luku i Sarajevo.

Cena karte za sutrašnji performans je 150 dinara.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu