Kultura - iKragujevac


iKragujevac posetiocima portala dodeljuje ulaznice za filmsku projekciju u bioskopu "Cineplexx Kragujevac Plaza".

KRAGUJEVAC - U nedelju 16. decembra u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza pogledajte sinhronizovane verzije animiranih filmova „Spajdermen: Novi svet” ili „Asteriks: Tajna čarobnog napitka” u periodu od 12 do 17 časova u okviru Porodičnog dana. Zabavite se uz sjajan humor, odličnu akciju, uživajte u kreativnim radionicama i poklonima koje smo pripremili za najmlađe. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Multimedijalna izložba reproduktivnih fotografija i kadrova filmova „Srbija i Srbi na filmu u Prvom svetskom ratu“ prikazuju Srbiju i srpski narod u Prvom svetskom ratu. Autori izložbe su Aleksandar Erdeljanović, upravnik Arhiva i Božidar Marjanović, stručni saradnik Jugoslovenske kinoteke. Mesto održavanja izložbe je Konak kneza Mihaila. Izložba se otvara danas, 10. decembra od 18 časova.

Udruženje “Vido“ iz Kragujevca, jubilarni peti put u Kragujevcu organizuje regionalni festival stendap komedije pod nazivom “Balkan Ap“. Festival će se održati 3. i 4. decembra od 20 sati, u sali Pozorišta za decu (scena 303) u Kragujevcu.

Još članaka...