Kultura - iKragujevac


Muzej Leopold u Beču saopštio je da će u posebnom terminu biti otvoren za posetioce koji žele da goli vide izložbu "Nagi muškarci".

Na današnjoj konferenciji za štampu, koju je održao selektor 42. Pozorišnog festivala „Dani komedije” u Jagodini, reditelj Jug Radivojević saopšteno je da je predstava „Do gole kože” kragujevačkog pozorišta u zvaničnoj selekciji ove smotre.

Popularni novosadski kvartet „Frajle“ održaće koncert 8. marta u Sava centru u duhu svog studijskog prvenca „Naš prvi album sa putovanja“, najavili su danas organizatori.

Понедељак, 28.јануар– Арт кафе галерија у 22:00
VOCAL JAZZ NIGHT


Петак, 01.фебруар- Aрт кафе галерија у 19:00
Промоција књиге ШКР GUT- спев о летењу и паду – Миљурко Вукадиновић

 

Sastav Depeche Mode zvanično je najavio da će svoj dugo očekivani, trinaesti po redu, album nazvan "Delta Machine" objaviti 26. marta pod etiketom Columbia Records.

Kandidat za Oskara, dokumentarac reditelja Malika Benđelula "U potrazi za Šugar menom", otvoriće u sredu 30. januara u Sava centru 9. Međunarodni festival evropskog dokumentarnog filma "Sedam veličanstvenih".

 

00:30 – Tajna operacija
(Zero Dark Thirty)
Početak prikazivanja: 24.01.2013
Trajanje filma: 157 minuta
Žanr: akcija, drama, istorijski
Glumci: Joel Edgerton, Jason Clarke, Mark Strong, Jessica Chastain, Kyle Chandler
Režija: Kathryn Bigelow

Novi kontroverzni film rediteljke Ketrin Bigelou, dobitnice nagrade Oskar za film „Katanac za bol“. Film koji prikazuje ratno ludilo Bliskog Istoka, bavi se jedinicom američke vojske koja je locirala, pronašla i ubila Osamu bin Ladena...

Još članaka...