Kultura - iKragujevac


Festival JoakimInterFest se održava u Knjaževsko-srpskom teatru od 9. do 15. oktobra. U zvaničnoj konkurenciji pod sloganom ''Teatar to je sada'' naći će se šest predstava iz Rusije, Slovenije, SAD, Hrvatske, BiH (Republike Srpske) i Srbije.

Kragujevački festival antiratnog, angažovanog i akademskog filma (KRAF) biće održan 28. i 29. septembra u Kragujevcu pod sloganom “KRAF kontinuiteta”, kojim simbolično izražava entuzijazam organizatora da nastave tradiciju te najstarije šumadijske filmske manifestacije uprkos finansijskim teškoćama, koje su obeležile i prošlogodišnje izdanje KRAF-a.

Kragujevac, 28.09.2018 – Jedan od najsloženijih Marvelovih likova, novinar Edi Brok postaje domaćin vanzemaljskog stvorenja zvanog Venom. Da li je Venom najneobičniji junak ili antijunak saznajte na Comic night događaju u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u četvrtak 4. oktobra od 20 časova! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u utorak 2. oktobra 2018. godine, sa početkom u 19,00 časova svečano će biti otvorena godišnja izložba fotografija nagrađivanih autora, članova Foto saveza Srbije u 2017. godini, koja nosi naziv „Na tragu svetlosti“ 

Još članaka...