HAPŠENJE KAO U FILMU: Kragujevački policajci jurili za "KVADOM", pa zapucali u vazduh i uhvatili MUŠKARCA SA POTERNICE - iKragujevac


Hronika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, nakon opsežne policijske potere, uhapsili su D. K. (41) sa područja opštine Barajevo, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara. Osumnjičenom, kao i I. J. (38) iz Beograda i K. S. (32) iz Valjeva, koji su takođe uhapšeni, na teret se stavlja i izvršenje krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policijski službenici su noćas uočili vozilo "KVAD", francuskih registarskih oznaka, koje je predmet krivičnog dela prevare i pokušali da ga zaustave na području opštine Aranđelovac. D. K, koji je upravljao vozilom, oglušio se na naredbu policijskih službenika da se zaustavi i nastavio je kretanje prema Mladenovcu

Tokom potere policija je sustigla vozilo, u kome su se pored vozača nalazili I. J. i K. S. Da bi sprečio bekstvo osumnjičenih, policijski službenik je u znak upozorenja iz službenog pištolja ispalio dva metka u vis, nakon čega su osumnjičeni uhapšeni.

Pretresom kod D. K. i osumnjičene K. S. policija je pronašla dva paketića opojne droge heroin, dok su kod I. J. pronađene tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

Za I. J. bilo je raspisano više potraga zbog izvršenih krivičnih dela.

Od D. K. je oduzeto i vozilo za kojim se tragalo, a koje je od vlasnika uzeo da isproba zbog navodne potencijalne kupovine.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu