MILOŠU JE UKRADEN BMW KAD JE SESTRU OBILAZIO U BOLNICI: Kamere na pumpi zabeležile su snimak od koga je vlasnik ZANEMEO! Njegov auto sada ima rumunske tablice - iKragujevac


Hronika

Kada su u Aranđelovcu ukrali novog “bmw730d” Miloš Arsenijević iz Aranđelovca nije ni slutio da će videti snimak kako dvojica muškaraca par dana kasnije sipaju gorivo na pumpi na Ibarskoj magistrali.

- Auto mi je ukraden u ponedeljak dok smo obilazili sestru, trudnicu u bolnici. Poseta je trajala ne više od 45 minuta i kada sam se vratio nije ga bilo više na parkingu NIS-ove pumpe na ulasku u Aranđelovac. Pošto se pročulo da mi je “bmw” urkaden prijatelji su mi poslali snimak dvojice muškaraca kako sipaju naftu u moj auto na pumpi u Stepojevcu. To je moj auto, ubeđen sam i siguran u to- kaže Arsenijević.

Prema njegovim rečima on je snimke i fotografije ljudi koji su “tog dana vozili njegov auto predao policiji”. Račun koji je plaćen od strane nepoznatih muškaraca iznosio je sedam hiljada dinara.

- Ubeđen sam da su oni ukrali auto. To se vidi i po njihovom ponašanju. Sve vreme gledaju gde su kamere, kriju se u određenim trenucima, tablice su rumunske zato što sam tamo kupio auto na placu za 24 hiljada evra. Trenutno je bio na carini - kaže Miloš i apeluje “na sve one koji prepoznaju dvojicu muškaraca na snimku pozovu policiju”.

 

Izvor: Kurir

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu