TUGA DO NEBA: Preminula porodilja koja je bila teško povređena u udesu autobusa i automobila, njena beba i dalje KRITIČNO - iKragujevac


Hronika

Trudnica Jovana Milenković (24), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici.

Njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju, prenosi Blic.

Dečak se nalazi u kragujevačkom Kliničkom centru i nakon reanimacije priključen je na aparate za disanje i njegovo zdravstveno stanje je i dalje nestabilno.

Beba se nalazi na odeljenju neonatoligije i pod stalnim je nadzorom specijalista, koji primenjuju sve mere intenzivnog lečenja.

U ovom udesu, na licu mesta, poginuo je Jovanin suprug i bebin otac Stefan Ilić (27).

U automobilu sa dvoje mladih bio je Jovanin otac, Saša i njena sestra Teodora. Njih četvoro je "fijatom" iz Kaonika išlo ka Kruševcu. Na krivini se našao u autobus koji je direktno udario u njihov fijat punto.

- Nismo imali gde da skrenemo. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas - kaže Saša Milenković, koji je u “fijatu” bio na mestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

Kako se pretpostavlja, sudar se dogodio kada je autobus proklizao, prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u automobil.

TEŠKA NESREĆA: Poginuo muškarac, njegova žena teško povređena, lekari je PORODILI CARSKIM REZOM (FOTO)

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu