Osma žrtva tragičnog događaja na auto-putu kod Jagodine - iKragujevac


Hronika

Do stravičnih udesa došlo je juče oko 7.20 sati ujutro kada je jedan kamion naglo zakočio nakon što je upao u gustu maglu na auto-putu, a samo par sekundi nakon toga u njega su počela da se zakucavaju vozila. Na mestu udesa, uz saobraćajnu policiju su bili i vatrogasci, koji su gasili požar na dva kamiona i specijalnim makazama sekli automobile i vadili povređene. Takođe, na lice mesta stigle su i medicinske ekipe, dizalice i šlep vozila.

Muškarac N. S., star oko 60 godina, koji je juče teško povređen u stravičnom lančanom sudaru na auto-putu Beograd-Niš, rano jutros podlegao je povredama u Kliničkom centru Niš.

Nesrećni muškarac osma je žrtva dva jeziva lančana sudara koja su se dogodila gotovo u isto vreme, udaljenosti jedan od drugog oko 200 metara, samo u različitim smerovima.

Povređeni N.S. juče popodne primljen je u jako teškom stanju u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, a preminuo je jutros oko osam sati.

"Na prijemu je bio bez svesti, nekomunikativan i životno ugrožen. Imao je takozvanu politraumu, odnosno mnoge teške povrede. Lekari su započeli reanimaciju. Ali, pored svih napora lekara i medicinskog osoblja, borba za život ovog pacijenta nije uspela", navode iz KC Niš.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu