TUGA DO NEBA: Sudija Apelacionog suda u Kragujevcu stradala u stravičnom lančanom udesu dok je supruga vozila kod lekara (FOTO) - iKragujevac


Hronika

Suzana Vidanović, sudija Apelacionog suda u Kragujevcu i njen suprug advokat Mile Vidanović dve od sedam žrtava stravičnih saobraćajnih nesreća koje su se dogodile rano jutros na autoputu Beograd - Niš, na deonici između Jagodine i Ćuprije, u blizini Mijatovca.

Sudija Apelacionog suda u Kragujevcu i njen suprug advokat Mile Vidanović, koji su poginuli u jednom od dva stravična lančana udesa koja su se dogodila na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine, stradala je dok je muža vozila na kontrolu kod lekara u Kragujevac.

Kako je izjavila predsednica Apelacionog suda Dubravka Damjanović "svi su potrešeni vešću da je sudija tog suda Suzana Vidanović sa svojim mužem poginula u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na suto putu Beograd - Niš".

 

- Suzana je uzela slobodan dan kako bi muža odvela na kontrolu kod lekara u Kragujevac. Njena porodica je živela u Paraćinu, a ona je stanovala u Kragujevcu, u službenom stanu. Ona je imala 58 godina, bila je odličan sudija i predsednica jednog od odeljenja. Od 2010. Godine radi u odeljenju za radne sporove - kaže Dubravka Damjanović.

Sudija Suzana Vidanović je nastradala sa svojim suprugom Milojem, koji je bio advokat u Paraćinu. Iza sebe su ostavili ćerku od 27 i sina od 22 godine.

Stradalo je pet državljana Srbije i dva državljanina Makedonije.

Prema proceni policije, na mestu udesa, lakše i teže povrede je zadobilo 35 do 40 osoba, a oštećeno je više od 40 vozila, od kojih su neka potpuno uništena.

U saobraćajnoj policiji preciziraju da su tri osobe poginule na traci iz pravca Niša, i četiri na traci iz pravca Beograda.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu