OVO JE UBICA SESTARA IZ NIŠA: Mrtav pijan odbio da uzme taksi, ne seća se tragedije (FOTO) - iKragujevac


Hronika

Stojan Nikolov (30) iz Huma pijan je automobilom "opel astra" uleteo na autobusko stajalište u Nišu i pokosio sestre Mariju i Milicu Petrović koje su čekale autobus, kao i biciklistu koji je bio na kolovozu.

Marija Petrović (24) preminula je u utorak u Kliničkom centru u Nišu, dan nakon što je u istoj bolnici izdahnula i njena rođena sestra Milica (27).

Nikolov je na dan tragedije bio sa trojicom drugova u jednoj kafani u Panteleju, gde su pili, tako da je u krvi imao 1,98 promila alkohola!

On je, navodno, odbio da ide taksijem, već je hteo da vozi svoj automobil kojim je došao u kafanu, a sa njim je krenuo jedino drug D. Ž. (25), piše "Blic".

- Dvojica drugova su otišla drugim vozilom jer je jedan od njih trebalo da kupi kartu za Slovačku, gde je išao da radi. Moj sin je krenuo sa njim jer nije želeo da ga ostavi da ide sam. Čula sam da se ne seća šta se desilo, da li je hteo da izbegne biciklistu, pa je izgubio kontrolu ili već šta. Strašno! Znamo ga iz komšiluka, živi sa majkom i bratom, radi kao vozač u inostranstvu - kaže R. Ž., majka D. Ž., koji je kao suvozač lakše povređen u udesu i ima pet kopči na glavi.

Nikolov je u udesu zadobio hematom na glavi, kao i prelom lobanje i sinusa, ali je njegovo stanje stabilno i nije vitalno ugrožen.

Nastradali Svetislav Tonić sahranjen je juče u Donjoj Vrežini dok će sestre biti sahranjene u petak u 13.30 sati na Novom groblju u Nišu, a opelo će biti održano u 13 sati.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu