Dnevni horoskop za 22.04.2013 - iKragujevac


Dnevni horoskop

OVAN
Poslovna taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali neko dodatno proverava Vaše sposobnosti. Ne volite kada Vam saradnici postavljaju različita pravila ili ograničenja. Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu. Delujete suviše uznemireno, čuni Vam se kako ne možete da udovoljite voljenoj osobi i da ostvarite sve svoje namere. Zastanite na trenutak i opustite se. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

BIK
Vaše raspoloženje odslikava dobru volju i samopouzdanje. Lako možete da se izborite za bolji plasman ili za vodeće mesto u krugu saradnika. Ali, zbog prevelikih ambicija ili nagašenih afiniteta prema materijalnom carstvu trpi Vaša porodica. Napravili ste propust u ponašanju. Potrudite se da obradujete voljenu osobu dodatnom pažnjom i nekim prigodnim poklonom. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

BLIZANCI
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali na pogrešan način. Potrebna Vam je nečija moralna podrška i pouzdana asistencija. Nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika, dobro razmislite kome treba da se obratite za poslovnu podršku. Uporno pokušavate da prikrijete svoje planove ili neke »emotivne tragove«, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

RAK
Prolazite kroz različite poslovne situacije, ali umete da emitujete pozitivne signale svojoj okolini i to donosi određeni odjek. Na kraju imate više razloga da budete zadovoljni, iako ne izgleda sve onako kao što biste Vi želeli. Nema razloga da gubite samopuzdanje. Emotivno ste uznemireni i prijala bi Vam dodatna pažnja koju možete dobiti od nekih dragih osoba. Sugestija: Posvetite vreme i pažnju svojim ličnim potrebama kako biste se osećali mnogo bolje.

LAV
Poslovni susreti protiču u atmosferi psihološke tenzije ili u nastojanju da promenite nečije mišljenje. U poslovnom rivalstvu sa odredjenim saradnicima, pokazaće se da neko drugi ima više sreće ili iskustva. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, ispravite svoje propuste. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas nepotrebno oterećuju pogrešne slutnje.

DEVICA
Nema potrebe da nekom od saradnika pripisujete krivicu za svoj poslovni neuspeh. Produžena rasprava ilustruje Vašu nesigurnost ili nemoć da prevazidjete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Nalazite se pod dodatnim emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili zahteve. Počinje da Vas iritira partnerovo ponašanje, napravite distancu. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije.

VAGA
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike. Novo iskustvo u poslovnoj saradnji pokazaće se od višestruke koristi. Pokažite spremnost na novi poslovni izazov. Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru Vaše pažnje, što je sjajna prilika za oboje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA
Nema razloga da se ponašate nepravedeno, prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u Vašem poslovnom ili društvenom životu. Saradnja i dogovor Vas obavezuju na poštovanje zajedničkih pravila ili na uvažavanje različitih afiniteta. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje u susretu sa voljenom osobom. Priuštite sebi više zabave i dobro društvo. Sugestija: Prijaće Vam izlazak i relaksacija, opustite se.

STRELAC
Uspeh koji ste ostvarili ima šire značenje i predstavlja dobar primer za Vašu okolinu. Prihvatite korisne savete. Najbolje priznanje predstavljaju iskreni komplimenti koje dobijate od svojih saradnika. Nemojte dozvoliti da Vas mimoidje ljubavni poziv ili da se voljena osoba suviše udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima i akumulirajte pozitivnu energiju.

JARAC
Očekujete pozitivne komentare i nečije poslovno protežiranje, ali situacija se dodatno komplikuje. Prihvatite nečiji savet i ispravite svoj propust. Važno je da sačuvate prisebnost duha i svoje poslovne interese. Nemojte izgovarati »teške reči« pred voljenom osobom. Prijaće Vam opuštenija atmosfera i neki vid neformalne zabave u bliskom društvu. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije i dodatne obaveze.

VODOLIJA
Prilagodjavanje na odredjene uslove predstavlja pozitivan poslovni predznak, pokažite da imate dovoljno interesovanja za različite ideje. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici, moguće je upotrebiti na praktičan nacin. Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da Vas razdvajaju nečije predrasude ili uticaj. Sugestija: Dobro ste raspoloženi i delujete pozitivno na svoju okolinu.

RIBE
Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama. Neko Vam iskreno pomaže da unapredite svoj poslovni ili privatni status. Važno je da Vas poslovni uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti i potrebe. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu