Ribe spremite se za promene, blizanci rešavaju sve probleme - iKragujevac


Dnevni horoskop

Horoskop za 22.10

OVAN

Dobro se osećate u svom radnom okruženju. Uspeli ste da rešite sve ono što vas je brinulo i sada ste mnogo opušteniji. Nema razloga da se brinete, voljena osoba deli iste želje za zajedničku budućnost kao i vi. Hronični problemi.

BIK

Možete očekivati pozitivnu situaciju na poslovnom planu, postepeno ostvarujete svoje ideje. Moguće je da ste sebi priznali neke greške koje ste pravili na ovom polju i sada ste spremni da se menjate na bolje. Posetite lekara radi redovne kontrole.

BLIZANCI

Povedite računa o boljoj organizaciji ako želite da završite sve svoje obaveze na vreme. Došao je trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o problemima koje ste imali i da nađete zajedničko rešenje i kompromis. Psihosomatski problemi su mogući.

RAK

Povoljan dan za vas! Možete da očekujete priliku da unovčite neku od svojih dobrih ideja. Vaše ponašanje deluje veoma promenljivo i voljena osoba nije sigurna da li može da se osloni na vas. Pokažite joj da može. Menjajte loše navike u ishrani i stilu života.

LAV

Rešili ste da stavite tačku na neke stvari koje niste uspeli da završite u prošlosti. Vreme je da krenete nekim novim putem. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu sa voljenom osobom, oboje ćete uživati u nežnostima. Povećajte unos vitamina.


DEVICA

Imate veoma dobar odnos sa nadređenima koji vam u važnim trenucima mogu pružiti veliku pomoć i podršku. Srećni ste i zadovoljni jer ste napravili pravi izbor emotivnog partnera. Nemate razloga za kajanje. Povoljan je period za oporavak.

VAGA

Možete da računate na pozitivno rešavanje finansijskih problema. Nemate razlog da brinete o bilo čemu. Dešavaju vam se velike promene na ovom planu i situacija je prilično turbulentna. Možete da očekujete zanimljive događaje. Povišena temperatura je moguća.

ŠKORPIJA

Ukazaće vam se zanimljiva prilika za dodatnu zaradu i preporuka je svakako da je iskoristite. Moguće je da se neko iz porodičnog okruženja meša u vaš brak i širi neke glasine, a to nije dobro za vas. Prijaće vam neki vid rekreacije.


STRELAC

Moguće je da će doći do prekida neke saradnje. I sami ste svesni činjenice da je ipak najbolje tako. Postoje nesuglasice između vas i voljene osobe, ali uz malo truda i volje sve to možete rešiti. Povedite računa o mogućim upalama.

JARAC

Pred vama je naporan dan jer su vam se mnoge obaveze nagomilale. Sada nemate kud sem da se posvetite poslu. Želite da izađete promenite nešto u svom ljubavnom životu i da izađete iz monotone faze. Imunitet vam je prilično oslabljen.

VODOLIJA

Možete da računate na srećne okolnosti koje će vam pomoći na vašem putu ka tome da ostvarite bolju zaradu. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude vaša velika sudbinska ljubav! Puni ste energije i prosto blistate!

RIBE

Očekuju vas velike promene, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Spremite se za drastične poteze. Ukoliko ste u braku moguće su malo veće nesuglasice sa voljenom osobom. Tražite način da postignete kompromis. Problemi sa probavom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu