Dnevni horoskop za 15.11.2015. - iKragujevac


Dnevni horoskop

         

OVAN
Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu, Vaše kreativne ideje mogu da se ostvare na zajedničko zadovoljstvo. Nema razloga za lažnu skromnost ili nesigurnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku, upravo kada se to od Vas očekuje. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u odabranom društvu, akumulirajte pozitivnu energiju.

BIK
Neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese, stoga morate da prihvatite poziciju koju Vam nameću saradnici. Ponekad odredjeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje Vam dobra volja da se angažujete pred bliskom osobom. Kao da tražite novu motivaciju. Sugestija: Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite stanje napetosti.

BLIZANCI
Nepotrebno ulećete u nečiju poslovnu zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zbog različitih nesporazuma u dogovoru sa saradnicima morate da prihvatite skromnije poslovne mogućnosti. Ne volite kada Vam neko nameće dodatne obaveze ili da dokazujete kako imate dobre namere. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte neke stresne situacije.

RAK
Delujete energično pred svojom okolinom i ostvarujete važnu ulogu u poslovnom pregovoru koja Vam uliva osećaj samopouzdanja. Novi uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku i materijalnu sigurnost. U susretu sa voljenom osobom, slobodno preuzmite inicijativu ili glavnu ulogu. Budite dovoljno maštoviti i iznenadite svog partnera neobičnim idejama ili na neki »čaroban« način. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Neko Vam nudi izvesnu poslovnu uslugu koja ima svoju »cenu« i dodatno Vas obavezuje na odredjeni ustupak. Izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Delujete pomalo rezignirano pred voljenom osobom. Imate utisak da Vašem partneru trenutno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u ponašanju. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost ili psiho-fizička relaksacija.

DEVICA
Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tudjih rezultata. Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Lakše je sagledati sve okolnosti kada napravite distancu. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

VAGA
Vaš entuzijazam ili lični ponos mogu da se protumače na različite načine. Stoga, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Neko ozbiljnije analizira Vaše ponašanje ili poslovne rezultate. Dokažite svom partneru kako dobra volja i pažnja uvek imaju veće značenje od nekih skupih poklona, koji se lako daruju. Sve ima svoju pravu »vrednost« i značenje na ličnoj skali. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Ponekad poslovni dogadjaji lako izmiču kontroli, ali sačuvajte prisebnost duha u odlučujućim momentima. Važno je da tačno definišete svoje poslovne ciljeve i da se pridržavate liste prioriteta u dogovoru sa saradnicima. Delujete uznemireno, neko iznenada remeti Vaše ljubavne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Nije teško osmisliti alternativni plan, ako to zaista želite. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

STRELAC
Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas pokoleba nečija priča ili utisak koji neko pokušava da Vam dočara. Važno je da ispunite data obećanja u poslovnoj saradnji, čak i kada se nalazite pod otežavajucim okolnostima. U susretu sa voljenom osobom bolje je da za sada prihvatite »utešnu varijantu«, što Vama nije svojstveno. Budite strpljiviji nego obično. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

JARAC
Ukoliko Vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na svoju okolinu. Nema potrebe da se ponašate nadmeno pred saradnicima, već strpljivo sačekajte da se smire one negativne strasti. Oštar ton ili psihološki pritisak sa Vaše strane, izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku u ponašanju i stvari će se preokrenuti. Sugestija: Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje.

VODOLIJA
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Različite probleme možete rešavati na lakši način uz nečije prisustvo i asistenciju. Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće Vam nečije blisko društvo u kojem se osećate spokojno. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RIBE
Ukoliko neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodjavate saradnicima koji imaju pozitivan uticaj na Vaš društveni ugled. Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu u zavisnosti od svog statusa. Sugestija: Uživajte u različitim situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu