Dnevni horoskop za 13.10.2015. - iKragujevac


Dnevni horoskop

 


OVAN
Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje Vas uspeh u robo-novčanim razmenama. Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki »ljubavni signal«. Sugesetija: Izbegavajte brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

BIK
Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude. Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja Vas prati. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.

BLIZANCI
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

RAK
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično znacenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

LAV
Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

DEVICA
Jasno Vam je da sve ima svoj »vek trajanja«, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevazidjene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Partnerovo nerazumevanje na Vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su Vam lakše dostupni. Sugestija: Izbegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije, opustite se.

VAGA
Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam iskreno ugodi. Sugestija: Važno je da profiltrirate svoje misli i osećanja, opustite se.

ŠKORPIJA
Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, medjutim Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika. U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara ne neočekivani način. Sugestija: Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

STRELAC
Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

JARAC
Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, unosite više vitamina.

VODOLIJA
Neko iznenada remeti Vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice. Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

RIBE
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu