Dnevni horoskop za 28.06.2015. - iKragujevac


Dnevni horoskop

 


OVAN
Ponekad je teško lako prepoznati, tim koji pobedjuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima neku svoju verziju priče ili lične interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak. Polako počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu, ali to nije uvek moguće. Sugestija: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

BIK
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i dovoljno uporni u svojim namerama. Zanosite se nekim novim idejama. Partner sa simpatičnim osmehom posmatra Vaše reakcije koje podsećaju na hvalisavost ili nadmenost. Učinite sve što je potrebno da Vaša porodica oseti pozitivne promene i zadovoljstvo u zajedničkim situacijama. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i kreativnu energiju.

BLIZANCI
Neko Vas na indirektan način kažnjava, ali Vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav vid odnosa. Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe, posebno kada se nalazite uz blisku osobu. Sugestija: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

RAK
Ne dopada Vam se nečija laskavost ili pomalo usiljeno ponašanje. Na osnovu prvog utiska, biće Vam jasno da postoji jasna granica do koje možete da računate na odredjene saradnike. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese. Sve više Vam je potrebno nečije prisustvo i razumevanje u nekim situacijama. Medjutim, imate utisak da voljena osoba trenutno ne mari mnogo za Vaše želje i potrebe. Sugestija: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije.

LAV
Pokazaće se da imate dobre poslovne ideje i prognoze. Postoje različita tumačenja dogadjaja, ali nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na delu. Priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti. Pokazaće se da sličnosti deluju podsticajno u zbližavaju. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA
Neko Vam nameće različite obaveze i pokušava da Vas navede na svoje ciljeve. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Izbegavajte javnu raspravu i situacije koje Vas dodatno zamaraju. Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili u dogovor koji imate sa voljenom osobom. Ponekad umete da delujete suviše strogo prema svom partneru. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

VAGA
Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene izmedju redova ili iza nečijih obećanja. Poslovno nadmudrivanje ponekad deluje suviše zamorno. Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepim i korisnim stvarima. Umete sjajno da se dopunjavate na različite načine. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

ŠKORPIJA
Ponekad gubite važnu nit u poslovnom dijalogu, što predstavlja dovoljan povod da se ne uplićete u različite izazove. Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procenu ili nove nesporazume u odnosu sa saradnicima. Važno je da se pridržavate osnovnih pravila u saradnji. Iznenadni susret sa jednom osobom deluje podsticajno na Vaše emotivno raspoloženje. Oslonite se na svoja osećanja, pre nego što donesete neku ozbiljniju odluku. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Neko Vaše ponašanje često tumači kao izvesnu neodgovornost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Kada se nalazite u prilici uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju. Sugestija: Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se.

JARAC
Ne verujete u nove informacije i nečiju pricu, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme Vam zadaje neko od saradnika, ko bez Vašeg znanja ili suprotno Vašoj volji čini neke pogrešne stvari. Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Podrazumeva se da morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu, čak i u nekoj nejasnoj situaciji. Sugestija: Preterana zabrinost se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje.

VODOLIJA
Trenutni neuspeh ili gubitak, ne treba da doživljavate kao neki vid ličnog poraza. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled dogadjaja i kao dobar podsticaj, da promenite svoj odnos prema saradnicima. Pokažite više diskrecije u svom privatnom ili intimnom ponašanju, nemojte dozvoliti da Vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate. Sugestija: Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

RIBE
Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni i nemojte činiti stvari koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Potrudite se da bolje razumete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja krou koja prolazi. Partner možda ne želi da Vas dodatno opterećuje nekim svojim dilemama. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu