Dnevni horoskop za 09.06.2015. - iKragujevac


Dnevni horoskop

                   

OVAN
Neko u poslednjem trenutku insistira na promeni poslovnog dogovora i koristi »malo lukavstvo«. Nema potrebe da dokazujete svoje sposobnosti u pogrešnim situacijama ili kada ne postoje uslovi za poslovnu ravnopravnost. Na žalost, ljubavni partner ne može da ispuni sve Vaše »slatke snove«. Priželjkujete veće razumevanje nego što dobijate i beskrajnu pažnju koja bi Vas posebno usrećila. Sugestija: Uvek postoji »dobar izlaz«, sačuvajte samokontrolu, lično dostojanstvo i samopouzdanje.

BIK
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo zbog neke nove situacije u poslovnom okruženju. Ljuti Vas nečije pomalo rigidno ponašanje ili nepravda koju doživljavate u društvu poslovnih partnera. Izbegavajte nepotrebne račune i obaveze. Iako se nalazite u »osetljivoj emotivnoj fazi«, nema potrebe da iritirate voljenu osobu ili da prenosite svoju nervozu na svet oko sebe. Sugestija: Važno je da smirite svoje strasti i da zatražite dobar savet.

BLIZANCI
Ne treba pričati o nekoj staroj slavi kada Vam se nudi nova poslovna prilika. Uspeh podrazumeva pravilnu informisanost o različitim aspektima i dobro osmišljenu akciju. Procenite najbolji trenutak za poslovnu inicijativu. Podložni ste cestim promenama svog emotivnog raspoloženja, umete da zblistate ili da se iznenada povučete u »svet tišine«. Ni drugima nije lako da Vas pravilno razumeju. Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

RAK
Višak ponosa u ovom trenutku može da Vam zasmeta ili da Vas navede na neki pogrešan zaključak. Nema potrebe da insistirate na liderskoj poziciji medju saradnicima. Pravi eksperti, se uvek najbolje prepoznaju na delu. Iznenada se suočavate sa pomalo ironičnom situacijom, nečiji gest deluje kao pogrešan emotivni signal. Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe i propuštate novu priliku. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije i veliko opterećenje.

LAV
Uvidjate da se Vaše ideje razlikuju u odnosu na mišljenje većine, ali ne možete da prihvatite neka prosečna merila koja zagovaraju saradnici. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu amosferu. Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale ili »tajne šifre« koje naslućujete, ali imate utisak da Vaš napor ostaje bez željenog odjeka. Sugestija: Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica, potrebno Vam je pozitivno okruženje.

DEVICA
Na pogrešan način povezujete nove dogadjaje na poslovnoj sceni, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim ličnim potrebama. Morate shvatiti, da nečije odobravanje i veliki komplimenti nemaju naročito upotrebnu vrednost. Izbegavajte osetljive teme koje predstavljaju uvod u novu raspravu sa voljenom osobom. Nema potrebe da suviše strogo ocenjujete nečije mane. Sugestija: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vaše psihičko stanje.

VAGA
Neko ne ispunjava Vaša osnovna očekivanja ili zajednički dogovor, ali Vi se ponašate kao da ne primećujete sitne nepravilnosti. Ignorisanjem poslovnih problema ništa ne dobijate, linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rešenja. Bez obzira na emotivni propust ili na grešku koju ste učinili, izbegavajte udaljavanje iz društva i osamljivanje. Razmišljajte u pozitivnom pravcu. Sugestija: Slobodno vreme posvetite svojoj porodici i prijateljima.

ŠKORPIJA
Delujete vrlo efikasno ili snalažljivo u različitim prilikama, smišljenom taktikom uspevate da odgovorite na nove poslovne izazove. Potrebno je da jasno definišete svoje stavove o vrednosnim kriterijumima. Uporno tražite izlaz iz emotivne situacije koja polako počinje da Vas opterećuje. Sačekajte da se Vaši utisci i misli iskristališu, kako biste pravilno sagledali sve što je potrebno. Sugestija: Primenite neku od tehnika psiho-fizičke relaksacije, opustite se.

STRELAC
Pomisao da se u ovom trenutku nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje dovoljno podsticajno i uzbudljivo. Umete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmeravate dogadjaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. U nekim momentima umete da delujete suviše tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta Vaše misli. Suočavate se sa različitostima. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

JARAC
Stalo Vam je da se razlikujete u profesionalnom smislu ili na način koji ostavlja veliki utisak na Vašu okolinu. Okupite oko sebe ekipu proverenih saradnika, kako biste na najbolji način razradili sve aspekte uspešne poslovne strategije. Uzbudjuju Vas nove emotivne igre u odnosu sa bliskom osobom, posebno kada se stvari dešavaju po Vašoj meri ili ukusu. Uživajte u nekim lepim stvarima. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Motivisani za novi poslovni uspeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju Vam predlaže jedna uticajna osoba. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da se osećate nezadovoljno. Prati Vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, medju Vama postoje različita interesovanja i »merila vrednosti«. Pružite novu šansu zajedničkim nadama. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim dogadjajima ili lošim slutnjama.

RIBE
U Vašem interesu je da izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja Vas dekoncentriše u poslovnoj akciji. Svako treba da formira listu prioritetnih ciljeva i da efikasno završava svoj deo poslovnih obaveza. Preuzmite ličnu odgovornost. Ne treba preterano da brinete zbog trenutnog neodstatka inspiracije, već više zbog nečijih prikrivenih namera i emotivne ćudljivosti koja navodi na zabludu. Sugestija: Važno je da na racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu