Dnevni horoskop za 08.05.2015. - iKragujevac


Dnevni horoskop

     

OVAN
Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Sugestija: Priušitite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte na dobru priliku. Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobudjuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju. Sugestija: Izbegavajte suviše naporene i stresne situacije.

BLIZANCI
Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. Važno je da nove nesporazume rešavate u hodu i bez dodatnih pritisaka. Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite. Sugestija: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

LAV
Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspehom. Budite diskretniji u svom ponašanju. Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podršku većine. Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usudjuje da ih prihvati. Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

ŠKORPIJA
Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje. Ne budite preterano sujetni, već zatražite nečiju podršku ili savet. Suviše subjektivno doživljavate trenutne dogadjaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko i emocionalno rasterećenje.

STRELAC
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

JARAC
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ružičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego što progovorite. Sugestija: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

VODOLIJA
Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu. Sugestija: Prijaće Vam psihološka relaksacija.

RIBE
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Dogovor obećava zajednički dobitak. Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu