Iz rupe se čuju duhovi - iKragujevac


Uncategorised

Novonastala misteriozna rupa, široka 2,5 i duboka oko 1,5 metra, u Poljicima kod Imotskog progutala je betonski stub. Kako navode meštani, iz rupe se čuju čudni zvukovi za koje veruju da ih proizvode duhovi .

 

Rupa duboka 10 metara otvorila se pre desetak dana na livadi kod Selnice u Međimurju u koju je upao i poginuo 22-godišnji mladić. Zemlja se "otvorila" i u Zadru, u naselju Bokanjac, gde je intervenisala policija i ogradila prostor, a rupa kod Imotskog "progutala" je betonski stub.

Podsetimo, u Primorskom Dolcu 19. januara speleolozi su istražili rupu dubine 30-ak metara u koju je upala ovca, a nastala je zbog geoloških promena.

U ovogodišnje otvaranje zemlje, spada i slučaj na Floridi (SAD), kada je 1. marta, Zemlja progutala muškarca dok je spavao. Rupa je duboka 18 metara i široka šest metara, a za telom se više ne traga.

Marjanac komentariše, ipak, da nedavno "otvaranje" zemlje u Međimurju, kada je poginuo mladić, nije prirodni fenomen, nego posledica ljudske intervencije u prirodi, jer je na tom mestu bila naftna bušotina koja očigledno nije bila konzervirana na pravi način.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu