"Đavoli" otputovali u Antaliju - iKragujevac


Uncategorised

Fudbaleri Radničkog otputovali su danas iz Kragujevca u Antaliju na završne pripreme za prolećni deo sezone, gde će boraviti do 17. februara i odigraće nekoliko prijateljskih utakmica.

Kao i većina klubova iz Jelen Superlige i Radnički iz Kragujevca će centralni deo priprema za prolećni deo sezone obaviti u Antaliji.

Kragujevčani su jutros krenuli iz "srca" Šumadije put turskog letovališta gde će boraviti do 17. februara.

"Đavoli" će u Antaliji odigrati i nekoliko pripremnih mečeva a prvi je zakazan za sredu, 6. februar, kada će se Kragujevčanima suprotstaviti ekipa Taraza iz Kazahstana koju trenira Ljupko Petrović.

Strateg Radničkog Dejan Đurđević na pripreme je poveo sledeće fudbalere:

Golmani: Ognjen Čančarević, Marko Knežević, Žarko Trifunović.

Odbrana: Slavko Marić, Miloš Tintor, Lazar Rosić, Srđan Simović, Vladimir Otašević, Darko Fejsa, Petar Pavlović, Nikola Kovačević.

Sredina terena: Ivan Petrović, Stefan Petrović, Stanimir Milošković, Aleksandar Varjačić, Marko Mirić, Bojan Beljić, Milan Svojić, Dušan Petronijević, Stefan Nedović, Komnen Andrić, Petar Đuričković, Vladimir Bubanja.

Napadači: Darko Spalević, Dragan Milovanović, Bojan Zoranović.

Po povratku sa priprema "Đavoli" će imati još deset dana da izbruse formu za nastavak sezone jer ih već 27. februara očekuje prvi meč protiv Rada.

Za kragujevačnog superligaša svaki duel u nastavku sezone biće odlučujući jer se Radnički nalazi u zoni ispadanja i očekuje ga borba za opstanak u ligi.

izvor: fkradnicki.com  (foto:fkradnicki.com)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu