Čapljić: Prilika da Radnički krene boljim putem - iKragujevac


Uncategorised

Trener Kragujevčana Vlado Čapljić nada se da će od utakmice sa Čukaričkim ekipa Radničkog krenuti boljim putem.

'Voleo bih da sam došao u lepšem trenutku i da smo na putevima na kojima smo bili pre tri godine, a to je sakupljanje bodova i pobednički niz. Nadam se da je ova ekipa vredna toga i da možemo da se vratimo već od utakmice sa Čukaričkim. Respektujemo ekipu Čukaričkog. Mnogo puta sam ih gledao na Banovom Brdu. Mi imamo svoju priču, svoje želje i nadam se da ćemo krenuti dalje od mrtve tačke i jako ružnog mesta, a to je poslednje na tabeli.‘ – optimista je Čapljić.

Čapljić se ne osvrće na ono što je bilo već gleda napred i ističe da će u svaku utakmicu ući ambiciozno.

‘Ne gledam šta je bilo. Ja sam optimista i u duši pobednik i želim da u svakoj utakmici dođemo do što boljeg rezultata. Želimo, nadamo se i pokušaćemo sve. Ni na jednoj utakmici, bilo domaćoj bilo gostujućoj, nećemo biti sa belom zastavom.’ – jasan je novi trener Radničkog.

Što se tiče raspoloženja igrača i atmosfere među njima, Vlado Čapljić je naglasio da je na tome najviše radio ove dve nedelje, jer je po njegovom mišljenju to polazna tačka ka uspehu.

‘Mnogo smo radili na psihološkom delu i smatram da je to polazna tačka. Ako imamo dobru svlačionicu, dobro radimo i možemo dobro da igramo, a samim time onda sigurno dolazi i dobar rezultat. Dosta smo radili na tome, a vremenom ćemo još više.‘ – rekao je Čapljić.

Fudbaleri Radničkog 1923 gostuju ekipi Čukaričkog u subotu, 18. Oktobra, sa početkom od 15 časova.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu