Fudbaler Radničkog priveden na "večitom derbiju" - iKragujevac


Uncategorised

Fudbaler Radničkog 1923, Nikola Kovačević, priveden je na nedavno odigranom 146. "večitom derbiju". Prema nezvaničnim informacijama uhapšen je jer je na severu, gde su se nalazili navijači Crvene zvezde, palio baklju.

Čelnici Radničkog ćutali su o tome jer imaju prečih stvari pošto se grčevito bore za opstanak, ali navijači nisu mogli da prećute ovako ponašanje mladog fudbalera.

Mladi fudbaler ne negira da je privođen, ali demantuje prvobitnu informaciju da je uhapšen zbog posedovanja baklje.

"Da, tačno je da sam bio na derbiju. Samo, nisam bio na "severu", kako se priča. Bio sam povređen i nisam mogao da igram protiv Vojvodine. Jeste, priveden sam, ali zato što sam ušao na teren da pomognem jednoj devojčici koja se našla na atletskoj stazi. Posle toga proveo sam neko vreme u policiji. Javili su mom ocu da sam priveden, odmah je uzeo advokata i to je rešeno. Priznao sam sve, samo, kako bi me što pre pustili", rekao je Kovačević.

Mladi fudbaler kluba koji se grčevito bori za opstanak zbog odlaska na večiti derbi doživeo je neprijatnosti od strane navijača Radničkog.

"Imam veliki problem. Navijači Radničkog su mi pevali uvredljive pesme protiv Čukaričkog u Beogradu. Izvinjavam se svim navijačima Radničkog iz Kragujevca. U subotu ću da ih obradujem protiv Javora", rekao je Nikola Kovačević.

Predsednik kluba Milenko Marjanović kaže da je protiv Kovačevića pokrenut postupak.

- Pokrenut je disciplinski postupak. Našao se u grupi gde je sve to pokupljeno. Mogao sam i ja tu da se nađem. Jednostavno, desilo se tako – rekao je Marjanović, ne precizirajući šta je pokupljeno i u kakvoj grupi.

izvor: zurnal.rs

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu