Ko će osvojiti srpski Superkup Evrope, Radnički ili Zvezda? - iKragujevac


Uncategorised

U srpskom dvoboju za Super kup Evrope, večeras od 20 časova, u Bečeju se sastaju pobednik Kupa Evrope, Radnički i osvajač Lige šampiona, Crvena zvezda.

Na konferenciji za medije, održanoj u Gradskoj kući Bečeja, akteri su najavili veliki spektakl.

- Drago mi je što ću učestvovati u još jednom finalu. Ovakve utakmice ostaju za ceo život, to su uvek praznici sporta. Jedan od dva Dejana će osvojiti trofej, a nadam se da ću to biti ja. Ipak, nema sumnje da ćemo jedan drugome sportski čestitati, kako god da bude, jer se sastaju dve najbolje ekipe. Favorita nema, očekujem otvorenu utakmicu do samog finiša. Sa trenerske strane sam srećan, jer znam da će obe ekipe izgarati u bazenu, a presudni mogu da budu pojedini potezi kod tih igrača – smatra Dejan Jovović, trener Radničkog.

Kapiten Radničkog Filip Filipović takođe ističe da je da Radnički želi još jedan evro-trofej.

- Obema ekipama rezultat je u prvom planu, jer smo željni trofeja. Možda neće biti lepa utakmica za oko, jer je ulog veliki, ali sam zadovoljan što makar na jedan dan vraćamo vaterpolo elitu u Bečej. Od malih nogu smo svi sanjali da dođemo ovde i odigramo ovakav meč. Snovi se za neke od nas ostvaruju. Ući ćemo u anale vaterpola, jer se retko događa da se ovako vrhunsko takmičenje igra u Srbiji i da odavde dolaze obe ekipe koje se bore za trofej. To je dokaz da je vrh vaterpola u našoj zemlji i svi treba time da se ponosimo – kazao je Filipović.

izvor/foto: vkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu