Ljubavni horoskop za septembar - iKragujevac


Ljubavni horoskop

Saznajte šta Vam zvezde donose na ljubavnom planu u mesecu septembru.

OVAN
Mars u petom polju ukazuje da su svi Ovnovi aktivniji na ljubavnom planu. Lavovi mogu da vam budu izazov u ljubavi, dok će vas Vage privlačiti. Treba imati u vidu da od sredine meseca Mars i Venera počinju da prave kvadrat, tako da mnoge emotivne veze neće opstati, a oni koji su o braku imaće nesporazume. Od 11. septembra Venera ulazi u Škorpiju što dodatno otežava situaciju jer će vaš partner biti posesivan i ljubomoran.

BIK
Mesec koji je pred vama donosi vam puno izazova i turbulentnih perioda u ljubavi. Iza 10.septembra Venera ulazi u sedmo polje što će usloviti kako tenzije, tako susrete iz prošlosti. Bikovi u dugim vezama imaće povratak nekih situacija koje nisu prevazišli iz prošlosti. Masr i Venera teško da mogu da donesu pomirenje međusobnih razlika, tako da će biti teško napraviti bilo kakav kompromis. Drugi deo meseca ukauje da će Bikovi biti veoma izazovni za suprotan pol ali ujedno i tvrdoglavi i nepristupačni.

BLIZANCI
Oko 10. septembra vi ulazite u fazu kada ćete želeti da ostvarite emotivne veze. Međutim, nije isključeno da ćete biti u raskoraku između onoga što vi želite i što želi osoba pored vas. Pošto Merkur ulazi u Vagi imaćete razne dileme u ljubavi i bićete raspoloženiji za flert, dok će vaš partner očekivati stabilnost i razmišljenje o porodici. Treba imati u vidu da će i vama Mars i Venera da otežavaju komunikaciju na emoivnom planu.

RAK
Dobra pozicija Jupitera vas čini spremnim za obavezivanje i emotivno vezivanje. Međutim, od sredine septembra jedna Škorpija ili Bik mogu da vam se vrate u život, tako da ćete biti u raznim nedoumicama. Nije isljučeno da ćete sresti staru ljubav. Bez obzira na malo teži period, Jupiter sve vreme radi za vas i u narednih nekoliko meseci ili ćete se zaljubiti ili odlučiti na veliki korak u ljubavi.

LAV
Mars u vašem znaku ne olakšva emotivna stanja kroz koja prolazite, pa ćete često biti nervozni i besni na osobe koje nisu po vašim kriterijumima. Očekujete mnogo od partnera, a u istom momentu niste spremni da popustite. Uran vam donosi osobe koje nisu u vašem gradu sa kojima se ne viđate tako često, dok će vam Mars usloviti komprlikacije sa osobama koje probaju da vam se udvaraju na način na koji vam ne odgovara. Treba da smirite strasti i pronađete ravnotežu u odnosima sa svim ljudima oko vas.

DEVICA
Saturn i Venere u Škorpiji donose vam zanimljivu komunikaciju tokom meseca. Nije isključeno da ćete obnoviti kontakt sa osobom koju dugo niste videli i čuli. U ovom mesecu će vam prijati bilo kakav vid razgovora. U vašoj okolini ili u komšiliku nalazi se osoba koja će probati da ostvari komunikaciju sa vama. Neptunovi dobri aspekti govore da je vaš partner stabilniji emotivno od vas u ovoj fazi.

VAGA
Mars i Uran vam donose neočekivana poznanatva preko prijatelja. Mnoge Vage mogu emotivno da se vežu za osobu koja ima je prijatelj. Sredinom meseca Venera prelazi prkeo Saturna što nije dobar momenat za početak emotivne veze, a može doći i do zahlađenja u postojećim. Ako ste u vezi, mnogo toga će vas nervirati, a opet Venera vas tera da očekujete više pažnje i posvećenosti. Mesec septembar donosi učestale svađe i moguće komplikacije u odnosu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA
Do 10. septembra prolazićete kroz fazu nesigurnosti i preispitivanja svojih osećanja. Do toga momenta je nepovoljan momenat za ulazak u veze bez perspektive. Pošto će Venera boraviti u vašem znaku imaćete pažnju od osoba suprotnog pola ali ćete ujedno biti na distacnci. Neke Škorpije mogu da razmišljaju o braku ili prihvatanju veće odgovornosti u odnosu sa voljenom osobom. One ostale Škorpije neće biti u stanju da podnesu negativnu energiju Marsa i Venere koja će usloviti kroze u odosu od sredine meseca.

STRELAC
Merkur u Vagi od drugom delu meseca ukazuje da ćete svaki odnos gledati kroz prijateljstvo. Možda vam je čak mnogo više potrebniji prijatelj nego osoba za emotivnu vezu. Udvaraće vam se Vaga, dok ćete turbulentan odnos imati sa Škorpijama i Bikovima. Možete da osećate neverovatnu privlačnost prema osobi koju ne možete na neki način da dokučite, a svesni ste da taj odnos nema perspektivu. Zbog Jupitera vama je ipak potrebno u ovoj godini više romantike, pažnje i ljubavnih poruka.

JARAC
Prelaza Venere preko Saturna navešće Jarčeve da se tokom ovog meseca preispitaju šta osećaju, kao i da donesu odluke koje će im promeniti situaciju u ljubavi. Ako se upustite u vezu sa Škorpijom, odnos može biti veoma neizvestan. Takođe, iz prijateljstva sa jednom osobom može da vam se dogodi ljubav. Za stabilniju vezu vam preporučujem Raka, dok će kao izazov Škorpije biti rešenje.

VODOLIJA
Uticaj Marsa iz Lava vam komplikuje bilo kakv vid partnerstva. Vi ćete biti nervozni i netrplejivi prema osobama koje imaju bilo kakav drugačiji pristup u životu. Odnos sa Lavom može biti veoma izazovan ali ne i dugotrajan. Mnoge Vodolije imaće kroze u braku ili dugogodišnjim vezama. Na putovanjima mogu da vam se dogode romanse. Reklo bi se da ovog meseca teško pristajete na kompromise i prilagođavanja.

RIBE
Venera u devetom polju dodatno doprinose da se osećate kao da vam je ljubav daleko. Naglašena mašta će i ovog meseca biti izražena kod vas. Jupiter nagoveštava da u narednih skoro godinu dana možete da uplovite u vezu koja će vas odvesti na sledeći nivo. Mnogim pripadicima vašeg znaka može da se dogodi proširenje porodice. Sa jednom Škorpijom ćete imati interesantnu komunikaciju, dok će Vaga pokušati da flertuje sa vama.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu