Dnevni horoskop za 15.02.2013. - iKragujevac


Dnevni horoskop


OVAN
Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. Ponekad se treba uklopiti u mišljenje većine, bez suvišnih komentara. Jasno Vam je da ne možete lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatnom životu. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi Vaš poslovni, društveni ili privatni status. Potrudite se da Vas lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti, kako biste podelili svoju radost sa drugima. Sugestija: Nalazite se sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Stalo Vam je da se izborite za bolji plasman poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Zbog velikih ambicija zanemarili ste neke propratne dogadjaje, koji imaju važno značenje za Vaše saradnike. Partner Vam postavlja neka logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo u svojim odgovorima. Možda suviše priželjkujete, da se ostvari samo ono što je Vama milo. Sugestija: Uspostavite bolju ravnotežu izmedju svojih želja i mogućnosti.

RAK
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da Vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osetićete iskrenu radost. Sugestija: Nema potrebe da se suviše opterećujete »teškim mislima«.

LAV
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanja da prihvatite različite uslove i savremenije ideje. Kreativnost koju izražavaju Vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način. Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja Vam se dopada. Delujete samouvereno, što se pozitivno odražava na Vašu porodicu i partnera. Sugestija: Podstičite kod sebe romantičnost i plemenitost, što će uticati na Vaše dobro raspoloženje.

DEVICA
Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje iskustvo koje imate. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije »bezgrešan«, tako se ni od Vas ne očekuje uvek savršena uloga ili da ste bez mane. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na pravilnu poslovnu organizaciju i dobru volju. Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju. Sugestija: Više uživajte u lepim stvarima, opustite se.

ŠKORPIJA
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh, stvari posmatrajte u dužoj perspektivi. Privlače Vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro, ako umete da se zaustavite u nekom »kritičnom trenutku«. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da uskladite svoje misli i osećanja.

STRELAC
Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Stalo Vam je da pravilno postupate prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u saradničkim odnosima. Ponekad treba jasno pokazati svojim postupcima kako umete pravilno da razlikujete i uvažavate prave vrednosti. Pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite sve ono što dobijate. Sugestija: Priuštite sebi neke lepe »sitnice«, kao dobar podsticaj.

JARAC
Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vase saznajne vidike u različitim pravcima. Iskustvo koje stičete u poslovnoj saradnji pokazaće se od velike koristi ne samo trenutno, već i u daljoj perspektivi. Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikrivati istinu duže nego što je to dozvoljeno. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

VODOLIJA
Postoje različite situacije koje Vas nepotrebno usporavaju. Teško Vam je da ostvarite svoje namere i ne želite da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Trenutak je da korigujete svoju poslovnu taktiku i da zatražite nečiji savet. Često menjate svoje emotivno raspoloženje, budite pažljiviji pred osobom koja detaljno analizira Vaše ponašanje. Slobodno zatražite nečiju podršku koja Vam je neophodna. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

RIBE
Suviše subjektivno tumačite neke poslovne dogadjaje i skloni ste čestim promenama u mišljenju. Nema potrebe da optužujete druge za svoj neuspeh ili za propuštenu priliku. Posmatrajte situaciju više u duhu optimističkih prognoza. Voljena osoba očekuje da doslovno ispoštujete neki zajednički dogovor i nema previše razumevanja za Vaše izgovore ili opravdanja. Uložite dodatni napor.Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu